Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Sydafrika - boka paketresa

Boka flyg och hotell till Sydafrika här. Få länder erbjuder en sådan variation som Sydafrika. Här hittar du allt från pulserande storstäder till storslagen natur och ett fascinerande djurliv. Sydafrika består av både grönskande bergsområden och en dramatisk kustremsa. Besök gärna en trevlig vingård på kullarna eller vik några dagar för ett avslappnat sol- och badliv vid havet. Ett måste är att besöka någon av landets nationalparker där Kruger nationalpark är den mest kända. På en safari har du möjlighet att uppleva djuren i ”The big five”. Vintern (juli till september) är bästa tiden för en safariresa eftersom torkan då gör att djuren söker sig till floder och vattendrag.   

I Sydafrika finns också flera spännande städer att besöka; Kapstaden med sitt fantastiska läge mellan havet och det mäktiga Taffelberget, kontrastrika Johannesburg samt Pretoria som har många vackra parker och magnifika byggnader.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Sydafrika så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Andra resor till Sydafrika

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.