Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Prag - boka paketresa

Funderar du på att resa till Tjeckien? Här kan du boka flyg och hotell i Prag. Kombinera en smart paketresa i vårt breda utbud.

Tjeckiens vackra huvudstad är ett populärt resmål och flera stora flygbolag trafikerar staden från Sverige. Störst är Czech Airlines, SAS och Norwegian. Flygplatsen heter Prag Airport och ligger 17 kilometer nordväst om stadskärnan. Det går regelbundet flygbussar härifrån in till centrum men även flera lokala busslinjer knyter ihop flygplatsen med staden. Hotell i Prag är billigare än i Sverige och standarden är något lägre.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Prag så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Mer om Prag

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.