Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Alanya - boka paketresa

Funderar du på en resa till Alanya? Boka flyg och hotell till Alanya här. Vi erbjuder ett brett utbud av smarta paketresor.

På den här vackra halvön omringad av Taurusbergen går det att kombinera sköna stunder vid stranden med shopping, nöjen och god mat. Testa gärna att äta den lokala snabbmaten börek och baklava-kakor. Ovanför staden på en 250 meter hög klippa vakar en fästning från 1200-talet. Hit kan du ta dig för att få Alanyas vackraste utsikt! Nedanför klippan ligger hamnen, som är en central plats i Alanya. Här finns ett stort utbud av restauranger, caféer, nattklubbar och ett hett nöjesliv. Gamla stan når du genom porten vid det röda tornet och här

innanför väntar en genuin atmosfär. Strosa runt bland stenhus och titta på vardagslivet som pågår bredvid turismen.

Alanyas stränder erbjuder sol, bad i kristallklart vatten och roliga vattenaktiviteter. Dessutom blir det aldrig trångt för stränderna är långa. Kleopatrastranden är en tre kilometer lång strand med grovkornig sand för den som vill gå barfota. Östra stranden är åtta kilometer lång, långgrund och med sand och sten varvat med klippor.

Är du shoppingsugen hittar du många butiker i de äldre delarna av staden och längs östra stranden. Här kan du köpa kläder, skor, väskor och smycken – men trots att det är billigt ska du inte glömma att pruta! Passa dessutom på att unna dig att gå på hamam, som är ett klassiskt turkiskt bad.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Alanya så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.