Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Bodrum - boka paketresa

Funderar du på en resa till Bodrum? Boka flyg och hotell till Bodrum här. Vi erbjuder ett brett utbud av smarta paketresor.

Bodrum är en av de charmigaste städerna på Turkiets västkust. På denna vackra bergiga halvö blandas antikt och exklusivt. Här finns allt. Boutiquer, marknader, sevärdheter och ett uteliv som räknas bland landets bästa. Boka en paketresa till Turkiets eget Saint Tropez!

Den grekiska övärlden ligger nära, vilket märks tydligt på de vitkalkade byggnaderna och på de smala gränderna.  På kvällen när du sitter i Bodrums hamn, kan du se ljuset från den grekiska ön Kos. Dit kan du åka på en dagsutflykt och ön ligger bara en halvtimmes båtresa från Bodrums hamn.

Bodrum är en populär turistort bland européer och även Turkiets befolkning har sommarhus här. Stränderna duggar tätt och variationen är stor. Det finns lugna stränder och stränder som kantas av kaféer och restauranger, familjevänliga alternativ och stränder med mycket aktiviteter. Vindsurfing, vattenskidåkning och vattenskoter är populära vattensporter i Bodrum.

Staden är mest känd för att mausoleet i Halikarnassos, ett av världens sju underverk låg där. Monumentet finns inte längre kvar, då det blev förstört av en jordbävning. Men stenarna från monumentet användes till att bygga den borg som idag är Bodrums kända profil. Borgen har ett av världens mest kända undervattensmuseer, vilket är en mycket populär attraktion. I området hålls också ett antal festivaler under året.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Bodrum så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.