Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Berlin - boka paketresa

Planerar du att besöka Tysklands huvudstad? Här kan du boka flyg och hotell i Berlin. Kombinera flyg som passar dig med ett hotell ur vårt breda utbud.

Berlins två största flygplatser heter Tegel och Schönefeld. Tegel ligger närmast city, endast åtta kilometer nordväst om staden. Du tar dig smidigt in till Berlin med buss.

Schönefeld ligger omkring 19 kilometer sydost om staden. Härifrån går det både bussar och tåg. De största flygbolagen som flyger till Berlin från Sverige är SAS och Norwegian. Hotell i Tyskland är i snitt billigare än i Sverige och standarden är ungefär lika hög.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Berlin så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.