Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Budapest - boka paketresa

Välkommen att boka flyg och hotell till Budapest hos Resia. Här hittar du ett brett utbud av paketresor till Budapest.

Ungerns huvudstad delas i två delar av floden Donau, östra sidan heter Pest och västra Buda. Det är i Pest du hittar flest sevärdheter och hotell. Bra att veta är att standarden på ungerska hotell är något lägre jämfört med Sverige men de är också billigare. Flyg till Budapest landar 16 kilometer sydost om staden. Flygplatsen heter Budapest Ferenc Liszt International Airport och bussar tar dig smidigt in till staden. Du kan även ta buss till närliggande tågstation för vidare resa in till Budapest. De största flygbolagen som trafikerar Ungerns huvudstad från Sverige är SAS och Norwegian.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Budapest så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Mer om Budapest

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.