Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till USA - boka paketresa

Välkommen att boka flyg och hotell till USA som en smart paketresa. Störst på flyg till USA är SAS, Norwegian och United Airlines som alla trafikerar de populäraste resmålen. Direktflyg till New York landar på flygplatserna Newark Liberty International Airport eller John F. Kennedy International Airport, flyg till Los Angeles landar på Los Angeles International Airport och flyg till Chicago landar på O'Hare International Airport.

Hotellstandarden i USA är hög och fullt jämförbar med den svenska. Priserna varierar i olika delar av landet. I världsmetropoler som New York får du räkna med att betala ganska mycket för hotell medan det kan vara betydligt billigare i till exempel Los Angeles.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till USA så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Boka din resa till USA

Fantastiska Florida

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.