Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Miami - boka paketresa

Boka flyg och hotell till Miami, staden som är känd för sina exceptionellt vackra, långa stränder, flärd och lyx och för alltid porträtterad som USA:s bad boy genom TV-serien Miami Vice. Miami har ett näst intill obegränsat utbud av aktiviteter, annorlundaheter och avslappning i världsklass.

Saker att göra i Miami: "the Magic City" är idag betydligt säkrare än på 80-talet och här njuter du sorglöst av stadens fantastiska mångfald. Den kubanska kulturen har en självklar plats i Little Havanna som ligger väst om Downtown. Här passar du på att smaka dig igenom det kubanska köket. Missa inte El Rey De Las Fritas, som serverar autentiska kubanska hamburgare. I Miamis numera upprustade designdistrikt finner du över 130 gallerier och många ställen bjuder in sina besökare att prova sin kreativa ådra. När du befinner dig i designdistriktet ska du absolut besöka den minst sagt hänförande restaurangen Seven Lounge.

När du är mätt på ett fascinerande brett utbud av välbevarade art deco-byggnader coola caféer, pittoreska second hand butiker och salsalektioner finns inte mindre än 75 vrak att dyka på. Föredrar du att hålla dig ovanför ytan, passa på att prova "paddleboard" eller varför inte ta en tur med en airboat.

Välkommen att boka din paketresa till Miami!

Fantastiska Florida

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.