Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till New York - boka paketresa

Välkommen att boka flyg och hotell till New York. Vi har ett brett utbud som du kan kombinera till en smart paketresa.

Hotellutbudet i New York är stort och priserna varierar mycket – allt beroende på läge och standard. De största flygbolagen som trafikerar New York från svenska flygplatser är SAS, Norwegian och United Airlines. John F. Kennedy International Airport (JFK) är stadens största flygplats och ligger 25 kilometer sydost om Manhattan. Härifrån finns flera olika busslinjer att välja bland som tar dig in till The Big Apple. Du kan också ta tåg som på ett smidigt sätt knyts ihop med tunnelbanan. Den andra stora flygplatsen heter Newark Liberty International Airport och ligger 26 kilometer sydväst om Manhattan. Även härifrån går ett flertal olika busslinjer in till New York.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till New York så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Mer om New York

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.