Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Västindien - boka paketresa

Längtar du efter nya upplevelser och skön avkoppling? Boka flyg och hotell till Karibien/Västindien. Här finns pärlor som Aruba, Jamaica, Dominikanska republiken och Kuba. Alla öar i Karibien skiljer sig naturligtvis från varandra, välj ut din favorit!

Vill du uppleva paradisstränderna på Aruba? Färgstarka Jamaica som lockar med tropiskt klimat och reggaetoner? Eller kanske Kubas mix av salsa, amerikanska vrålåk och fantastiska stränder. Oavsett resmål så utlovar en semester i Karibien spännande miljöer, nya smakupplevelser och ett behagligt klimat.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Västindien så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Populära destinationer i Västinden

Andra resor till Västindien

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.