Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Flyg och hotell till Aruba - boka paketresa

Drömmer du om palmsus och vackra stränder? Boka flyg och hotell till Aruba i Karibien! Ön är en autonom del av konungariket Nederländerna och ett perfekt resmål för dig som söker en avslappnad semester.
Aruba har ett behagligt varmt klimat året om. Livet på ön går i en sakta lunk och fördrivs på bästa sätt under ett solparasoll på någon av Arubas fantastiska stränder. Här finns ofta många olika vattensporter att testa. Är du intresserad av snorkling rekommenderar vi en tur till Baby Beach där man kan snorkla direkt vid stranden.
Gör gärna också ett besök på nationalparken Arikok där du kan beundra de häftiga kaktusskogarna och hålla utkik efter vilda leguaner och andra ödlor.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Aruba så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.