Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Barbados - boka paketresa

Boka flyg och hotell till Barbados och upplev en fantastisk paradisö. Upptäck öns underbara stränder, här finns också gott om vattensporter för dem som inte bara vill koppla av under ett solparasoll. Vissa stränder är populära hos vind- och vågsurfare. På kusten Bathsheba hålls till exempel stora surftävlingar varje år.
Barbados lockar även med god mat, vacker tropisk natur och vänliga människor.

Ön präglas av en tillbakalutad livsstil och tempot är lugnt. Vill man ta en paus från strandlivet så finns många saker att göra. Njut av en joggingtur eller beundra solnedgången i kvällningen från den två kilometer långa strandpromenaden som sträcker sig längs den södra kusten av ön. Från Rockley Beach i Hastings till Coconut Court-stranden. Populära utflyktsmål på Barbados är droppstensgrottan Harrison’s cave, den botaniska trädgården Andromeda Gardens och den fina huvudstaden Bridgetown.  

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Barbados så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Andra destinationer i Västinden

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.