Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Curacao - boka paketresa

Funderar du på en resa till Curacao? Boka flyg och hotell till Curacao här. Vi erbjuder ett brett utbud av smarta paketresor.

På Curaçao finns något för alla smaker – vita stränder, kristallklart vatten, stimmigt stadsliv, underbar dykning, äventyrliga aktiviteter och tillbakalutad underhållning. Curaçaos inland är relativt kuperat med något sparsam vegetation. Du kommer mest se lägre buskar och kaktusar.

Ön omgärdas av sagolika korallrev, som gör den till ett eldorado dig som gillar dykning och snorkling. Som dykdestination är ön relativt ny men ligger ändå på en hedrande femteplats bland de bästa dykdestinationerna i världen. Välj mellan korallrev, bergsväggar, vrak och grottor samt stora undervattensreservat. Här finns inga milslånga stränder men desto fler vikar med kristallklart vatten.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Curacao så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Andra destinationer i Västinden

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.