Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Dominikanska republiken - boka paketresa

Funderar du på en resa till Dominikanska republiken? Drömlika vita sandstränder, vajande kokosnötspalmer och turkosblåa hav förverkligar sinnebilden för hur den Karibiska övärlden ska se ut. Boka flyg och hotell till Dominikanska republiken här och välj den boendeform som passar dig bäst. Hotell med strandläge, All inclusive eller beläget mitt i huvudstaden Santo Domingo med närheten till kulinariska läckerheter. Hos oss hittar du alltid ett brett utbud av smarta paketresor.

Vill du kombinera lugna dagar på paradisstränder med aktiviteter? Här finns även goda möjligheter till vattensporter som surfing och paragliding och vid Samanábukten har du chans att se valar på nära håll. Passa på att besöka den gamla stadsdelen Zona Colonial i huvudstaden som bjuder på vackra byggnader i spansk kolonialstil, trevliga restauranger samt rommuseet Museo del Ron y la Caña. Avsluta sedan dagen med en livlig merengue eller bachata ute på dansgolvet.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Dominikanska republiken så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Andra destinationer i Västinden

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.