Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Flyg till Irland - boka flygresa

Söker du efter flyg till Irland? Här kan du jämföra och boka flygresa hos de största flygbolagen. De flesta som flyger till Irland landar på Dublin International Airport, strax utanför huvudstaden Dublin. Men även Cork med flygplatsen Cork International Airport och Galway med Galway Airport trafikeras av internationella flyg.

Sträckan Sverige–Irland domineras av tre flygbolag: SAS, Ryanair och Norwegian. Flyger du från Köpenhamn och Kastrup kan du även välja det irländska bolaget Aer Lingus.

Boka din flygresa till Irland

Andra resor till Irland

Andra resmål i Irland

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.