Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Flyg till Japan - boka flygresa

Boka ditt flyg till Japan hos oss. De tre dominerande flygbolagen som trafikerar sträckan Sverige-Japan är Finnair, SAS och Japan Airlines.

Det populäraste resmålet i Japan är huvudstaden Tokyo. Här finns två huvudflygplatser där den största heter Haneda Airport. Detta är inte bara Japans största flygplats utan också en av världens största. Den andra stora flygplatsen i Tokyo heter Narita International Airport. Två andra populära städer att besöka är Osaka med flygplasten Kansai International Airport och Hiroshima med Hiroshima Airport.

Sök, jämför och boka flygresa till Japan, direkt online - dygnet runt.

Boka din flygresa till Japan

Pärlor i Asien

Andra resor till Japan

Andra resmål i Japan

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.