Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Flyg till Tokyo - boka flygresa

Välkommen att boka flyg till Tokyo! Den japanska huvudstaden är en av världens folkrikaste städer och här finns många sevärdheter, enastående shopping och bra restauranger.

Tokyo och hela Japans största flygplats heter Haneda Airport och ligger 19 kilometer utanför stadskärnan. Härifrån går det regelbundet både tåg och bussar in till city. Den andra stora flygplatsen i regionen heter Narita International Airport och ligger lite längre bort från staden – 65 kilometer. Även härifrån tar både tåg och bussar dig smidigt in till Tokyo. De största flygbolagen som trafikerar Tokyo från Sverige är SAS och Finnair.

Sök, jämför och boka flygresa till Tokyo, direkt online - dygnet runt.

Boka din flygresa till Tokyo

Pärlor i Asien

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.