Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Flyg till Malaysia - boka flygresa

Planerar du att boka flygresa till Malaysia? Sök, jämför och boka ditt flyg till Malaysia hos oss. Det finns flera populära resmål i Malaysia. Huvudstaden Kuala Lumpur lockar med storstadsliv. Här landar du på Kuala Lumpur International Airport. Semesteröarna Langkawi på gränsen till Thailand lockar med bad och stränder, här landar du på Langkawi International Airport. På Borneo ligger Kota Kinabalu med flygplatsen Kota Kinabalu International Airport.

Flyg från Sverige till Malaysia domineras av bolagen Malaysian Airlines, Air France, Singapore Airlines, Thai Airways, Emirates och Qatar Airways.

Boka din flygresa till Malaysia

Upplev Asien

Andra resor till Malaysia

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.