Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flygrea med Singapore Airlines

Just nu stor flygrea med Singapore Airlines och massor av prissänkningar på flygresor till flera härliga destinationer. Säkra din nästa resa idag! Gäller flygresor från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Boka senast 23/1 2020.

Prisexempel hämtades 30/12. Priser är färskvara, gör en sökning för ett uppdaterat pris. Prisexempel avser tur och retur med flyg från Stockholm.

Prisexempel hämtades 30/12. Priser är färskvara, gör en sökning för ett uppdaterat pris. Prisexempel avser tur och retur med flyg från Göteborg.

Prisexempel hämtades 30/12. Priser är färskvara, gör en sökning för ett uppdaterat pris. Prisexempel avser tur och retur med flyg från Köpenhamn.

Bokningsinformation: Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Reseperiod
01 februari 2020 – 15 december 2020

Gäller ej resor under perioden 15 juni 2020 - 31 juli 2020.

Singapore Airlines logo

singapore-skyline-flyg-hotell-stad-624x395.jpg

Se fler av våra erbjudanden på flyg

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.