Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Flyg till Stockholm - boka flygresa

Letar du flyg till Stockholm? Här kan du boka avgångar hos de största flygbolagen med inrikeslinjer till Stockholm: SAS och Norwegian.

Den största internationella flygplatsen i Stockholm, som också är landets största, heter Arlanda. Den ligger 40 kilometer norr om Stockholm city. Du tar dig smidigt in till staden med direkttåget Arlanda Express, men det går också pendeltåg och flygbussar. Näst störst i regionen är Bromma som ligger mer centralt – endast 8 kilometer från city. Även härifrån går flygbussar.

Sök, jämför och boka flygresa till Stockholm, direkt online - dygnet runt.

Upplev Norden

Andra resor till Stockholm

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.