Konferens i Bad Gastein

Bad Gastein - konferens i storslagen miljö

Många menar att Gasteinerdalen, där Bad Gastein är beläget, har Österrikes vackraste natur.  Dess skiftningar med grönskande dalgångar inramas av landets högsta bergsmassiv i nationalparken Hohe Tauern. Redan på 700-talet upptäcktes de första varma, mineralhaltiga källorna och man fann att vattnet hade en helande kraft och än idag är byn också en berömd kurort. Utöver vandring och thermalbad kan man tex. upptäcka omgivningarna på en tur med mountainbike.

Boende

Hotel Post ****

Fyrstjärniga Hotel Post erbjuder moderna rum och är perfekt beläget mitt i byn. Alla rum har bad eller dusch/WC, hårtork, TV, safe och gratis Wi-Fi samt tillgång till spa-avdelning på Hotel Salzburger Hof. Här finns bra konferensmöjligheter för allt från små till stora grupper.

Ledningsgrupp eller mindre grupp?

Är ni en ledningsgrupp eller mindre grupp som söker något exklusivt är Villa Orania ett perfekt alternativ. Villa Orania  har ortens bästa läge med 200 m till liften och här finns nya lägenheter för 2-4 personer, ett penthouse för 4-6 personer samt lyxiga President's Lodge för 6-10 personer. I Lodgen finns det även möjlighet att ha ert möte för upp till 8 personer. Alla lägenheter har balkong, bad eller dusch/WC, hårtork, TV och minibar och gratis Wi-Fi.

Programförslag

Dag 1 - Torsdag

Vid ankomst på flygplatsen möts ni av er guide som tar er till er buss och vidare till Bad Gastein och hotellet. Efter incheckning är det dags för välkomstdrink innan guiden tar er med på en rundvandring genom byn då ni får tillfälle att bekanta er med sevärdheter och den historia som finns här. På kvällen serveras en middagsbuffé på hotellet.

Dag 2 - Fredag

Torsdagen inleds med ett konferenspass med paus för fika och lunch. På eftermiddagen är det dags att utforska dalen på mountainbike tillsammans med en guide. För den som vill spara på krafterna finns det även el-mountainbikes! Efter cykelturen samlas ni på Silver Bullet för en välförtjänt after-bike. Kvällens middag går i äkta österrikisk anda med lokal mat och dryck, musik, dans, spex och för en genuin stämning.

Programförslag

Dag 3 - Lördag

Efter frukost samlas ni i hotellets lobby och möter upp er vandringsguide för dagen. Ni får information om väderutsikter, höjdkurvor och de olika svårighetsgraderna på förmiddagens vandringar, sedan är det dags att ge sig ut i den storslagna alpmiljön. Ett välförtjänt stopp för fika planeras in där ni vilar benen en stund innan det är dags att vandra vidare.
Åter på hotellet är det dags för lunch innan ni inleder eftermiddagens konferenspass.
Kvällens middag går i italiensk anda på Restaurang Angelo.

Dag 4 - Söndag

När ni checkat ut från hotellet, är det dags att ta transferbussen tillbaka till flygplatsen tillsammans med er guide.

Tilläggsaktiviteter

• Besöka Felsentherme (bad- och spaanläggning)

• Rafting/ Forspaddling

• Zipline

Intressant?

Kontakta ditt lokala Resiakontor för en kostnadsfri och skräddarsydd offert just för er då priserna varierar beroende på säsong och kapacitet.

 

Andra liknande reseförslag

Andra liknande reseförslag
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.