Boka möten, event och konferens tryggare med Resia

Satsningar på möten, konferenser, gruppresor och andra event är viktiga investeringar. Med Resia som leverantör får ni bästa möjliga skydd och en trygg, seriös partner.

En konferensresa eller ett större event kan vara en både stor och viktig investering. Då gäller det att välja en stabil och seriös partner, som kan förvalta investeringen väl.

Resia är i dag Nordens största privatägda resebyråkedja. Vi är också medlem i Svenska Resebyråföreningen (SRF) och har högsta kredit-rate. I och med vårt medlemskap i SRF kan ni också vara säkra på att vi alltid ställer de garantier som Kammarkollegiet kräver. Det i sin tur innebär att ni som vår kund alltid är skyddad enligt Resegarantilagen.

Trygga bokningar med Resegarantilagen – även vid enbart flygbokning

Bokar ni en paketresa (så som definieras i paketreselagen) hos Resia har ni ett skydd mot oförutsedda kostnader vid till exempel följande händelser:

  • Inställd resa på grund av konkurs hos ett flygbolag eller en annan underleverantör till Resia.
  • Inställd resa på grund av naturkatastrof, strejk eller annan ingripande s.k. force majeure-händelse.
  • Inställda hemresetransporter enligt orsaker i punkterna 1 och 2 ovan.

Hos Resia får ni dessutom skydd enligt samma garantier, även när ni bokar endast transport för er grupp (inte enbart vid bokning av en hel paketresa). Vi är den enda resebyrån i Sverige i dag som erbjuder det skyddet.

Oförglömliga möten, event och konferenser, och alltid en trygg affär! Varmt välkomna till Resia!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.