Aktuell information ang. Coronaviruset och Resia Travel Groups företagsrekonstruktion

Aktuell information

med anledning av Resia Travel Groups företagsrekonstruktion

Resia AB och Resias moderbolag Resia Travel Group är fr o m 20 maj i rekonstruktion.
Läs mer om detta på www.rtg.se

Pressrelease

Frågor & Svar

 


Reseinformation

med anledning av Covid-19, för dig som reser i tjänsten

Inför resan är det viktigt att du som resenär tar reda på vad som gäller för inresa till det land du avser besöka. Vänligen notera att restriktionerna kan ändras med kort varsel. Nedan hittar du några nyttiga länkar för din planering och säkerhet.

Globala reserestiktioner via CIBT Visas

IATA Travels interaktiva världskarta med reseinformation

Läs mer om UD:s reseinformation

Svenska ambassadens reseinformation

Inför resan är det också viktigt att du läser igenom vad som gäller för resande med ditt valda transportbolag med anledning av Covid-19. Både för din säkerhet, eventuellt ändrad servicenivå  samt för att ta reda på eventuella krav som de ställer på dig som resenär. Detta gör du enklast genom att gå in på respektive bolags hemsida. 
 


 

Länkar för info kring Coronaviruset (Covid-19):

Vi finns här för dig

Resia Företag följer noga UD:s rekommendationer, Folkhälsomyndigheten och branschorganisationers uppdateringar, och vi finns här om du behöver rådgivning kring kommande resande. Vi lägger just nu mycket tid på att ge alla våra kunder råd och information samt hjälper till med av- och ombokningar där det behövs. ”Tillsammans” är ett nyckelord när det kommer till att hitta de bästa lösningarna i dagens utmanande situation. 

Svarstider på telefon och mail
Med anledning av situationen så har vi ibland något längre svarstider på telefon och mail. Vi kontaktar alla kunder vars resa är påverkad och prioriterar dem med snar avresa. 

Tack för er förståelse!

Kontakta ditt Resia-kontor

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.