Information om Resia Travel Groups företagsrekonstruktion

En grönare konferens

Klimatfrågan och mer hållbara val står högt upp på agendan hos många av våra företagskunder. Samtidigt är behovet av att mötas viktigt för att skapa samhörighet, bygga team, utveckla verksamheten, diskutera affärskritiska frågor osv.

Men det ena behöver inte utesluta det andra – varför inte kombinera dessa två viktiga frågor. Förutom att ha ett tydligt syfte och mål med er konferens rekommenderar vi att titta på alternativ för att kunna göra grönare val. Hur kan vi förändra sättet vi konfererar på idag? Vilka anläggningar väljer vi mellan och hur säkerställer vi att de har ett hållbart tänk i sin verksamhet, samma sak när det kommer till val av restauranger och aktiviteter? Om vi behöver flyga hur kan vi minska vårt klimatavtryck genom aktiva val och vilka alternativ har vi till flyget, vilka resmål kan vi hellre ta tåget till? 

Vi skulle med stolthet och glädje vilja diskutera dessa viktiga frågor tillsammans med er och guida er vidare till en mer hållbar konferens! Nedan hoppas vi så ett första frö genom att presentera tre förslag på grönare konferenser.

Gör din förfrågan till oss direkt

Varberg_bench_Getty_624x395.jpg

Hållbara Hamburg

Staden präglas av närheten till vatten och många broar. Visste du att Hamburg har fler broar än vad Venedig och Amsterdam har – tillsammans! Här kan du som har intresse för modern arkitektur verkligen få ditt lystmäte mättat. I Hamburg byggs det ständigt nytt men ändå hela tiden med ett modernt tänk utifrån hållbar samhällsutveckling. Områdena Hafencity och Speicherstadt – ett gammalt hamnkvarter och den före detta frihamnen – har byggts om till nya bostads- och affärskvarter, vars arkitektur imponerar. 

Vi rekommenderar att ta nattåget ner och sedan varva konferenspass med härliga aktiviteter som tar dig runt stan på ett nytt sätt. Vad sägs t.ex. om en IPad Eco Tour, som kan genomföras till fots, cykel eller med kanot. Lös olika "Trash Missions" och samla medvetenhetspoäng. Låt dig inspireras av vårt exempel på en grönare konferens.

Se förslaget här

 

Oslo - Europas miljöhuvudstad 2019

Planera nästa konferens i Oslo och låt ditt företag inspireras av hur denna stad vann denna prestigefyllda utmärkelse. Med Olsofjorden på ena sidan och bergen på den andra ligger Oslo naturskönt inbäddat med bra tåg- och bussförbindelser från många delar av Sverige.

Med Norges fantastiska natur inpå knuten måste självklart konferensen kombineras med att gå på tur. Varför inte som ett walk and talk-pass där man förenar nytta med nöje! Att tänka utanför boxen och diskutera strategier, lösa problem och göra grupparbeten under rörelse i frisk luft och vacker natur frigör tankarna.

Vi vill också locka dig till aktiviteter där du upptäcker Oslos mer okända delar, där det bjuds på gatukonst, hippa cafeer, oväntade vattenfall mitt i stan och magiskt god mat. Vi kan rekommendera flera restauranger med innovativt kök där fokus ligger på närproducerat och ekologiskt. 

Se förslaget här

Vackra Varberg

Vi har så många fina platser att utforska i Sveriges avlånga land och vi behöver verkligen inte ta oss längre än nödvändigt för att ändå få ett härligt avbrott i vardagen och tid till gemenskap, bygga starka team och utvecklas, både som individ och företag. 

Just idag vill vi slå ett slag för en riktig pärla i vackra Apelviken. Här fokuserar ni på lugn, avkoppling, vacker natur och god mat. Tillsammans med er skräddarsyr vi ett program som passar ert syfte och mål med mötet. Frossa i grönare val på en plats där den smakfulla vegetariska menyn är omtalad, det anordnas yoga-pass på klipporna, ni kan paddla SUP, njuta på Sveriges enda Thalassospa och där det erbjuds roliga tävlingar som influerats av tv-serien Mästarnas Mästare.

Se förslaget här

Se alla våra konferenspaket
Visste du att du kan minska ditt klimatavtryck med Fly Green Fund?

 

Till toppen  ↑

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.