Information om Resia Travel Groups företagsrekonstruktion

Konferens i Almuñécar

Konferera i milt klimat

Att åka på konferens till Almuñécar är att tillbringa några dagar i ett skönt subtropiskt klimat.  Almuñécar är en stad med 27.000 invånare som ligger sju mil öster om Málaga i området Costa Tropical. Staden grundades för 3.000 år sedan och här strosar vi verkligen omkring i historien. Det finns mycket att se och uppleva;  borgen med den gamla stadskärnan, den feniciska fisksaltningsfabriken och de romerska akvedukterna.

Längs hela Almuñécar finns härliga stränder med en sju km lång strandpromenad. Det är populärt att ströva  längs stranden året om. De många barerna bjuder in till ett stopp för tapas och ett glas samtidigt som vi njuter av det milda klimatet. Här finns alla förutsättningar för en givande konferens i lugn och härlig miljö.

Beställ en kostnadsfri offert

8656_flyg-almunecar_624x395.jpg

Boende i Almuñécar

Hotel Albayzin del Mar ****

Hotellet ligger centralt i Almuñécar med bara fem minuters promenad till centrum och stranden. I hotellets design möts arabiska och andalusiska influenser med inspiration från karibien. I mitten av hotellet finns ett fantastiskt poolområde där vi kan varva ner mellan aktiviteterna. Den fantastiska trädgården och dess poolområde sägs vara ett av de vackraste på Costa del Sol.

Det här är ett perfekt ställe för konferensgäster då  hotellet stoltserar med 71 sviter med 2-4 sovrum i varje svit. Rummen är av högsta standard med ac, tv och övriga bekvämligheter. 

 

Programförslag

Dag 1

Guide möter på flygplatsen med bussar för direkt transfer till en strandrestaurang i Nerja. Där serveras en härlig Paella med öl och kaffe. Efter stoppet fortsätter bussarna vidare till hotellet för incheckning.

Kvällen tillbringas på egen hand.

Dag 2

Efter frukost på hotellet finns utrymme för en halvdagskonferens i en konferenslokal på hotellet.

Lunch serveras sedan på prisvärda och trevliga El Chaleco alldeles nära hotellet.

På eftermiddagen gör vi ett besök i Nerja-grottorna. Det är de största grottorna i Europa och här finns världens största stalaktit. På besöket får vi uppleva historia från stenåldern fram till idag.

Efter besöket i grottorna stannar vi till för en tapasmiddag inklusive dryck på en mysig restaurang i bergsbyn Frigiliana, som blev vald till Spaniens vackraste by på 80-talet. Byn har en väldigt intressant historia då man hittat lämningar från stenåldern samt vet att fenicierna, romarna och morerna har bott här.

Programförslag

Dag 3

Vi inleder dagen med att fylla på massor av energi på hotellets frukost.

Dagen tillbringas sedan på egen hand.

På kvällen samlas alla för en avslutningsmiddag på Mirador de Cerro Gordo. Det är en restaurang med fantastisk utsikt- troligen kustens bästa. Vid ankomst till restaurangen går vi ut på klippan där alla serveras en kall öl, sitter ner och avnjuter solnedgången. Vyn längs den vackra kusten är bedårande. När våra ögon är mätta på utsikten finns en härlig BBQbuffé uppdukad utomhus för mätta även våra magar.

Dag 4

Efter en härlig frukost på hotellet hämtar buss med guide för transfer till flygplatsen.

 

Tilläggsaktiviteter

Poolmiddag
En mysig middag vid poolen på hotellet. Upplev en perfekt första kväll med middagen uppdukad vid det underbara poolområdet på hotellet.

Golf
Golf i Granada. Vi åker en halvdag upp till Granada där vi går en 18-håls-runda med guide.  Lunch ingår.

Katamaran
En heldag till havs på katamaranbåt. Vi njuter av en dag till havs på en stor katamaran. Det vankas snorkling, bad och en härlig lunch. För den hugade ingår även ett testdyk.

Vill du ha en prisuppgift? 

Priserna för våra konferenspaket varierar beroende på säsong och kapacitet. Du är varmt välkommen att kontakta ditt lokala Resiakontor för att få en kostnadsfri och skräddarsydd offert för just ditt företag.

Vi anpassar offerten efter just era behov och önskemål. På så sätt får ni de bästa förutsättningarna för en prisvärd och bra upplevelse. 

Gör en prisförfrågan

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.