Information om Resia Travel Groups företagsrekonstruktion

Konferens i Andorra

Konferera i Andorra

Att ha företagets konferens i Andorra är ett annorlunda och spännande val som garanterat uppskattas av medarbetarna. Hela Andorra är ett taxfree område som erbjuder ett stort utbud av restauranger, barer och shopping i toppklass.

Andorra är känt för sin otroligt fina och upplevelserika skidåkning. Med pister belägna på över 2 500 meters höjd är Andorra faktiskt ett av de mest snö- och solsäkra skidområdena i Europa. Den som gillar alperna kommer att älska Pyrenéerna!

Grandvalira skidsystem är det största skidsystemet i Andorra och utgör mer än 210 km pist. Här finns 67 toppmoderna liftar. Med 118 nedfarter av olika längd och svårighetsgrad kan alla skidåkare hitta sin egen favorit och utmaning. Det finns även mycket bra offpiståkning.

 Beställ en kostnadsfri offert

andorra-skidort-vy-skidor_624x395.jpg

Boende i Andorra

The Sport Hotel Village****

Det här är ett av de bästa fyrstjärniga hotellen i Andorra och ligger mitt i byn Soldeu. Inredningen går i trä och klassisk sten från Pyrenéerna. Hotellet har allt som behövs för en lyckad konferens; högklassig mat, storslagen utsikt, bra standard och utmärkt service.

Här avnjuter vi både frukost och middag vid panoramafönster i restaurangen. Utsikten är över Soldeu´s världscupsbacke. Strax utanför går kabinbanan som tar oss upp till toppen. På grannhotellet finns tillgång till magnifika Sport Wellness Mountain Spa. Det är fem imponerande våningar av spa och exklusiva behandlingar.

Piolets Park and Spa****

Detta är ett helt nyrenoverat hotell i ypperlig klass. De rustika rummen, många med balkong eller terass, har en hänförande utsikt över de omgivande bergen. Hotellet har en spaavdelning med bastu, inomhuspool, flera jacuzzis, ångbastu och gym.  En lugn oas som ger tillfälle till avkoppling och återhämtning.

Hotellet ligger ca 250 m från Soldeu´s liftstation. Trots det korta avståndet går hotellets egna skidbussar både morgon och eftermiddag . Önskar du något mer är det bara att kontakta receptionen som är öppen dygnet runt.

Hotel Princesa Parc****

Detta hotell beläget mitt i byn Arinsal har hög standard och mycket god service. Frukostbuffén är mycket omtyckt, liksom middagsbuffén som har hämtat inspiration från både bergen och medelhavet. Kabinbanan som går upp i Vallnords skidsystem ligger bara 150 m från hotellet.

Det är perfekt att avsluta dagen med ett avkopplande besök i hotellets spa där självklart både pool och jacuzzi samt bastu finns att tillgå.

Programförslag

Dag 1

Efter ankomst till Llieda flygplats i nordligaste Spanien möts vi av transferbussen. Vi njuter av en vacker tur upp till Andorra under ca 2,5 timmars transfer. Därefter serveras vi lunch och checkar in på vackra Hotell Village mitt i byn Soldeau.

Eftermiddagen är avsatt till en givande konferens och vi passar även på att hämta ut våra hyrskidor.

Platsen för kvällens middag är terassen på Hotell Village. Vi bjuds på en härlig fyrarättersmiddag med inspiration från både det katalanska och franska köket.

Dag 2

Vi stiger upp tidigt och laddar för dagen med en rejäl frukost. Sedan tar vi första kabinbanan upp till toppen. Väl uppe får vi en pistvisning i Grand Valles gigantiska pistsystem.  Utifrån tidigare erfaranhet av skidåkning delas vi delas vi in i blå, röd och svart grupp.

Dagens lunch baseras på lokala råvaror och intages i backen.

Med några timmars skidåkning i benen ägnar vi sedan eftermiddagen åt fortsatt konferens. Därpå följer afterski på hotellets soliga veranda.

Kvällens middag äter vi på en restaurang mitt i skidsystemet. Vi tar oss dit med pistmaskin! Färden upp och ner till restaurangen är en extraordinär och minnesvärd upplevelse! Den exklusiva middagen, speciellt utvald för oss, består av rätter från det spanska, franska och katalanska köket och utlovar en riktig smaksensation!

 

Programförslag

Dag 3

Efter en god frukost avgår bussen mot Arcalis, som är ett liftsystem i Vallnord med fantastisk offpist skidåkning. Åkningen äger rum 2600 m över havet, så området är mycket snösäkert  med många backar i norrläge. Det här skapar perfekta förhållanden för skidåkning både i och utanför pisten.

När vi känner oss klara med dagens skidåkning stannar vi på Caldea som är europas största termalbadsanläggning. Här mjukar vi upp våra muskler och leder som fått jobba hårt i några dagar.

På kvällen har vi en helt egen så kallad Borda bok för oss  själva.  Det är en typisk andorransk restaurang som ursprunligen varit ett stall men som nu är omgjord till en charmig och unik restaurang med fantastisk mat.

Dag 4

Efter en god frukost på hotellet hämtas vi av transferbussen som tar oss till flygplatsen för hemresa.

Tilläggsaktiviteter

Helikopter - Att se Andorra från ovan är en oförglömlig och spektakulär upplevelse.  Om en helikoptertur finns med på din bucket-list  så är det defintivit i detta vackra landskap du ska testa! Turen är ungefär tio minuter lång. 

Heliski - Om du vill uppleva orörda fjälltoppar med ändlöst puder så är Heliski något för dig. En helikopter släpper av dig på orörda toppar där du får njuta av fantastisk orörd snö och ett magnifikt landskap.

Hundspann - Upplev en spännande fjällupplevelse med en dragvillig huskyspann. Det här är den perfekta aktiviteten för dig som älskar hundar och samspelet mellan djur och natur.

Shopping i Andorra  - Andorra la Vella är huvudstaden i Andorra och här finner ni det största utbudet av shopping och restauranger. Shoppingen erbjuder allt från små trevliga märkesbutiker till stora gallerior. Tre av de största och populäraste galleriorna är Pyrénées, Escaldes och Illa som har allt från elektronik och kläder till accessoarer och välsorterade delikatessvaror. Kläderna här är ca 20% billigare än i Sverige.

 

Vill du ha en prisuppgift? 

Priserna för våra konferenspaket varierar beroende på säsong och kapacitet. Du är varmt välkommen att kontakta ditt lokala Resiakontor för att få en kostnadsfri och skräddarsydd offert för just ditt företag.

Vi anpassar offerten efter just era behov och önskemål. På så sätt får ni de bästa förutsättningarna för en prisvärd och bra upplevelse. 

Gör en prisförfrågan

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.