Konferens i Bad Gastein

Bad Gastein - konferens i storslagen miljö

Bad Gastein är sedan många år den mest populära orten i Alperna och erbjuder alla förutsättningar för en lyckad konferensresa  -  snösäker skidåkning upp till 2 700 meter med en av Alpernas största fallhöjder (1 500 meter),en av Alpernas bästa afterski,  härliga spa-behandlingar, uppfriskande vinterpromenader samt god mat och dryck.

Boende

Mondi Holiday Hotel Bellevue ****

Fyrstjärniga Mondi Holiday Hotel Bellevue erbjuder moderna och välutrustade lägenheter och är perfekt beläget mitt i byn. Alla lägenheter har balkong och tv och här finns bra konferensmöjligheter för allt från små till stora grupper.

Ledningsgrupp eller mindre grupp?

Är ni en ledningsgrupp eller mindre grupp som söker något exklusivt är Villa Orania ett perfekt alternativ. Villa Orania har ortens bästa läge med 200 m till liften och här finns nya lägenheter för 2-4 personer, ett penthouse för 4-6 personer samt lyxiga President's Lodge för 6-10 personer. Alla lägenheter har balkong, bad eller dusch/WC, hårtork, TV och minibar och gratis Wi-Fi.

Programförslag

Dag 1 - Torsdag

Vid ankomst på flygplatsen möts ni av er guide som tar er till er buss och vidare till Bad Gastein och hotellet. Efter incheckning är det dags för välkomstdrink innan guiden tar er med på en rundvandring genom byn då ni får tillfälle att bekanta er med sevärdheter och historia som finns här. På kvällen serveras en middagsbuffé på hotellet.

Dag 2 - Fredag

Fredagen inleds med ett konferenspass med paus för fika och lunch. På eftermiddagen är det dags att ta sig till Bellevue Alm en välkänd stuga mitt i backen av berget Stubnerkugel. Här kan ni ha teamaktiviteter i snön innan ni äter en fonduemiddag tillsammans. Kvällen avslutas med att ni tar er ner igen med kälke i den rodelbana som finns här.

Programförslag

Dag 3 - Lördag

Efter frukost samlas ni i hotellets lobby för dagens val av aktivitet som kan vara skidåkning, SPA eller kanske rida på Islandshästar. Lunchen serveras på hotellet och därefter följer eftermiddags konferens. Innan kvällens middag möts ni upp på Silver Bullet för en välförtjänt after-konferens. Kvällens middag går i italiensk anda på Restaurang Angelo.

Dag 4 - Söndag

När ni checkat ut från hotellet, är det dags att ta transferbussen tillbaka till flygplatsen tillsammans med er guide.

Tilläggsaktiviteter

• Besöka Felsentherme (bad- och spaanläggning)

• Grossglockner

•  Zipline

• Slädfärd ”Grüner Baum” – Prossau

• Picknick i backen

• Offpistskidåkning

• Skidsafari – fem skidorter på en dag

 

Vill du ha en prisuppgift? 

Priserna varierar beroende på säsong och kapacitet. Du är varmt välkommen att kontakta ditt lokala Resiakontor för en kostnadsfri och skräddarsydd offert för just ditt företag. Allt för att ni skall få en prisvärd och bra upplevelse. 

Gör en prisförfrågan

Andra liknande reseförslag

Andra liknande reseförslag
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.