Information om Resia Travel Groups företagsrekonstruktion

Konferens i Dublin

Staden där de riktiga pubarna finns
Att åka på konferens till Dublin är att välkomnas av en vänlig storstad med strax över en miljon invånare. Här finns livliga marknader, spännande shopping och härliga lummiga parker.

I Dublin finns allt ifrån slott, muséer och konstgallerier till shopping och ett livligt nattliv i den populära stadsdelen Temple Bar. Alla vet att Dublin känt för sin stora mängd pubar, men vid ankomsten kan utbudet av pubar faktiskt kännas lite överväldigande. Alla pubar är olika – de varierar från livliga, trendiga barer till traditionella pubar. Vilken miljö eller dryck du än önskar, kan du garanterat finna den i Dublin!

Att ta en paus i konferensen och bege sig strax utanför staden är ett ypperligt sätt att fylla på med energi och inspiration.  Många väljer att ge sig ut på en cykel för att upptäcka både Dublin och dess omgivningar. För den som föredrar att röra sig till fots finns gott om vandringsleder med vackra utsiktspunkter. Här finns alla möjligheter för en stillsam eller aktiv konferens. Valet är ditt!

Beställ en kostnadsfri offert

Dublin_bro_624x395.jpg

 

Boende

The Gresham Hotel ****

The Gresham Hotel ligger mitt på O’Connell Street, en av Dublins huvudgator. Nära till shopping, museum och restauranger med fem minuters promenad till nattlivet i Tempel Bar. Ett av stadens äldsta hotell med 288 trevliga rum – alla med dusch/ bad, internet, telefon, säkerhetsskåp, strykbräda, hårtork samt vattenkokare för te/kaffe. Reception, bar och restaurang har en ”old-world-style”- atmosfär som gör hotellet till en populär träffpunkt för stadens affärsmän. Hotellet har även en populär pub samt bra konferensmöjligheter för olika gruppstorlekar.

Programförslag

Dag 1

Ankomst till Dublin och transfer till centrala Dublin med skandinavisktalande guide. Vi startar vistelsen med en citytur och publunch på Dublins (möjligen Irlands) äldsta pub – Brazen Head, som ursprungligen var en taverna och byggdes på 1100-talet. Idag är puben full av genuin karaktär med flera olika rum, vinklar och vrår. Därefter blir det transfer till hotellet för incheckning och eftermiddagskonferens. Kvällens välkomstmiddag äter vi på en av Dublins mest unika restauranger – The Church, en ombyggd kyrka som nu har fyra våningar med restaurang, café och bar. Inredningen har en mix av gammalt och nytt och moderna menyer med en irländsk touch. Du har fri tid efter middagen att upptäcka Dublins nattliv.

Dag 2

Efter en stadig irländsk frukost på hotellet hämtas vi av buss och guide – ett besök till Dublin är ej komplett utan att ha upplevt ”The Black & The Gold”. Vi startar med rundvandring och provsmakning på Old Jameson Distillery. Vi följer med på en guidad tur som på ett spännande sätt ger oss kunskap om hur whisky en gång i tiden tillverkades här. Därefter fortsätter vi mot Guinness Storehouse som är ett av världens mest kända bryggerier. Under rundturen lär du känna allt från produktionen av Guinness till dess marknadsförings- kampanjer genom åren. Turen avslutas med en gratis Guinness högst upp i ”Gravity Sky Bar” med utsikt över hela Dublin. Du får lunch på Guinness innan vi åker tillbaka till hotellet för eftermiddagskonferens. Middag äter du under eget arrangemang.

Programförslag

Dag 3

Efter frukost på hotellet är dagen fri för egna upptåg. Avskedsmiddag denna kväll är med Irländsk mat och underhållning. The Merry Ploughboys har spelat tillsammans sedan 1989 och garanterar en liveshow fylld av irländsk sång, musik och dans. Gästerna uppmuntras att aktivt ta del av showen och har man riktig tur får man chans att testa sina “Riverdance”-steg på scenen tillsammans med de irländska dansarna – en kväll att minnas!

Dag 4

En sista irländsk frukost serveras innan vi reser till flygplatsen för avresa.

Vill du ha en prisuppgift? 

Priserna för våra konferenspaket varierar beroende på säsong och kapacitet. Du är varmt välkommen att kontakta ditt lokala Resiakontor för att få en kostnadsfri och skräddarsydd offert för just ditt företag.

Vi anpassar offerten efter just era behov och önskemål. På så sätt får ni de bästa förutsättningarna för en prisvärd och bra upplevelse. 

Gör en prisförfrågan

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.