Information om Resia Travel Groups företagsrekonstruktion

Konferens i Hemsedal

En fantastisk destination, året runt!

Till vackra Hemsedal kan du åka på konferensresa året om. Orten ligger i bergen mellan Oslo och Bergen, endast 3 timmar med buss/bil från Oslo. Under vinterhalvåret tillhör Hemsedal en av Norges mest populära skidorter med varierad skidåkning både i pist, offpist och på längden. Men Hemsedal lämpar sig väldigt bra för konferens även under sen vår, sommar och höst. Bergen och naturen som omger Hemsedal erbjuder konferens i en naturnära och vacker miljö med en uppsjö av aktiviteter som mountain bike, vandring, klättring, fiske, ridning etc.

I december 2019 öppnade en helt ny anläggning i Hemsedal – Fýri Resort of Hemsedal. Fýri ägs av svenska ESS Group som ligger bakom framgångar som Ystad Saltsjöbad, Hotel Pigalle och inte minst The Steam Hotel. Etableringen i Hemsedal är ESS Groups första steg utomlands. Detta i en av Norges absolut mest populära orter – en året om-destination där det är lätt att må bra. Välkommen till Hemsedal och Fýri - Resort of Hemsedal, en destination i destinationen.

Se programförslag och aktiviteter i menyflikarna.

Beställ kostnadsfri offert

Fyri_bergsklättrare_624x395.jpg

Boende i Hemsedal

Fyri resort *****

Hotellet har 144 rum och Spik Studios står för hotellets exklusiva design. Till utbudet hör spännande restauranger, en pool club och en playground med shuffleboard, biljard och bar. En plats där livet är riktigt bra, året om.

Alla rum är utformade så att minst tre vuxna kan bo över, men det finns också familjerum och exklusiva sviter. Fýri Resort erbjuder fem möteslokaler i varierad storlek med kapacitet för upp till 250 personer i största lokalen.

Bläddra vidare i flikarna för programförslag ->

Beställ en kostnadsfri offert

Programförslag

Dag 1

Ni anländer till Hemsedal och Fýri efter lunch för incheckning och ombyte. Efter att ha suttit i en buss ett antal timmar och för att direkt få en känsla av Hemsedal har hotellet förberett en härlig picknick till var och en så ni ger er ut i naturen direkt! Den första bekantskapen med området blir en avslappnad promenad med en fantastisk panoramavy över Hemsedal. Ni stannar till på en lämplig plats för att njuta av picknick och trevligt umgänge i härlig miljö.

Ni kommer tillbaks till hotellet i lagom tid för att kunna slappa i hotellets ”pool club” innan det vankas välkomstmiddag som ikväll är ett sharing-koncept. Smaklig spis!

Övernattning i Fýris moderna och lyxiga hotellrum.

Dag 2

Dag två inleds med frukost och därefter har ni en halvdagskonferens med en utökad kaffepaus.

Konferenslokalerna kan möbleras på flera olika sätt och har plats för upp till 300 personer. Fýri har den senaste tekniken och, kanske det bästa av allt, ett professionellt konferensteam som är med både före, under och efter er vistelse. Allt kommer att flyta på – Fýri style.

Efter dagens konferenspass inomhus förflyttar vi oss utomhus. Hotellet har förberett och preppat ryggsäckar med diverse läckerheter och vi ger oss ut i bergen tillsammans med en guide. Om ni vill fortsätta arbetsdagen är detta ett bra tillfälle att inkludera ett grupparbete eller en fråga som skall diskuteras i mindre grupper under så kallad walk & talk. Vandringen kan anpassas efter olika nivåer och lunch äter vi på ett trevligt ställe längs vägen.

Den här kvällen serveras en vällagad 3-rättersmiddag i Restaurang Liv.

Därefter är det dags att säga godnatt. Förhoppningsvis sover ni riktigt gott efter vandring och all frisk luft.

Bläddra vidare i flikarna för programförslag dag 3 och 4 ->

Programförslag

Dag 3

Kanske lockar ett morgondopp i poolen innan dagens arbetspass startar? Poolen står öppen för den som vill ta sig ett dopp efter den goda frukosten.

Efter förmiddagens konferens och en god lunch är det dags att röra på kroppen och fylla på med frisk fjälluft. Eftermiddagen ägnas åt en av de förvalda aktiviteterna som kan vara en tur på mountain bike, klätterturen Via Ferrata, fiske eller ridning.

Väl tillbaka på hotellet med de härliga upplevelserna i kroppen och knoppen samlas vi för avslappnat ”häng” och summering av eftermiddagen innan det är dags för avslutningsmiddag och festligheter.

Nu blir det sista kvällen med god sömn i Fýris moderna och lyxiga hotellrum.

Dag 4

Efter en god natts sömn och en välbehövlig frukost är det dags att packa ihop och bege sig hemåt igen. Ni återvänder hem fyllda med energi och många härliga minnen!

Fýris team har som målsättning att alla lämnar anläggningen glada och med en längtan av att vilja komma tillbaka.

Bläddra vidare i flikarna för förslag på fler aktiviteter ->

Tilläggsaktiviteter

Klättring
Klättring är en spännande aktivitet som kräver mod och teknik. Här flödar både adrenalinet och svetten! Hemsedal är en bra utgångspunkt och i området finns gott om berg för både nybörjaren och den mer erfarne klättraren.

Toppturer
Här får ni välja nivå och vandra mellan olika bergstoppar. Det finns allt från kortare sträckor med enkel vandring till mer avancerade turer.

Mountain Cart
En kul och fartfylld aktivitet där alla kan delta. En Mountain Cart är en stor trehjuling utan pedaler. Ni reglerar farten med hjälp av bromsar på handtagen.

Beställ en kostnadsfri offert

Vill du ha en prisuppgift? 

Priserna för våra konferenspaket varierar beroende på säsong och kapacitet. Du är varmt välkommen att kontakta ditt lokala Resiakontor för att få en kostnadsfri och skräddarsydd offert för just ditt företag.

Vi anpassar offerten efter just era behov och önskemål. På så sätt får ni de bästa förutsättningarna för en prisvärd och bra upplevelse. 

Gör en prisförfrågan

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.