Information om Resia Travel Groups företagsrekonstruktion

Konferens i Hemsedal

En fantastisk destination, året runt!

Åk på konferensresa till härliga Hemsedal. Det ligger vackert beläget i bergen mellan Oslo och Bergen, endast 3 timmar med buss/bil från Oslo. Det många glömmer bort är att det är en året-runt destination. Under vinterhalvåret tillhör Hemsedal en av Norges mest populära skidorter med varierad skidåkning både i pist, offpist och på längden. Men Hemsedal lämpar sig väldigt bra för konferens även under sen vår, sommar och höst. Bergen och naturen som omger Hemsedal erbjuder konferens i en naturnära och vacker miljö med en uppsjö av aktiviteter som mountain bike, vandring, klättring, fiske, ridning etc.

I december 2019 öppnade en helt ny anläggning i Hemsedal – Fýri Resort of Hemsedal. Fýri ägs av svenska ESS Group som ligger bakom framgångar som Ystad Saltsjöbad, Hotel Pigalle och inte minst The Steam Hotel. Etableringen i Hemsedal är ESS Groups första steg utomlands. Detta i en av Norges absolut mest populära orter – en året om-destination där det är lätt att må bra. Välkommen till Hemsedal och Fýri - Resort of Hemsedal, en destination i destinationen.

Se programförslag och aktiviteter i menyflikarna.

Beställ kostnadsfri offert

Hemsedal_skidor_624x395.jpg

Boende i Hemsedal

Fyri resort *****

Hotellet har 144 rum och Spik Studios står för hotellets exklusiva design. Till utbudet hör spännande restauranger, en pool club och en playground med shuffleboard, biljard och bar. En plats där livet är riktigt bra, året om.

Alla rum är utformade så att minst tre vuxna kan bo över, men det finns också familjerum och exklusiva sviter. Fýri Resort erbjuder fem möteslokaler i varierad storlek med kapacitet för upp till 250 personer i största lokalen.

Bläddra vidare i flikarna för programförslag ->

Beställ en kostnadsfri offert

Programförslag

Dag 1

Ni anländer till Fýri strax före lunch för incheckning på hotellet. Efter skiduthämtning och utdelning av liftkort blir det korvgrillning ute i den friska luften. Sedan väntar en  härlig eftermiddag i backen med ”powder turns” för att känna på laggen, få rätt känsla och en flygande start på konferensen.

Innan middagen samlas ni för en gemensam välkomstdrink och genomgång av programmet för de följande dagarna. På kvällen bjuds en trivsam välkomstmiddag, som för kvällen är ett sharing-koncept, i hotellets restaurang.

Därefter väntar en god natts sömn i ett av Fýris moderna och fina rum.

Dag 2

Dag två inleds med frukost och därefter ägnar ni er åt halvdagskonferens med en kaffepaus.

Konferenslokalerna kan möbleras på flera olika sätt och har plats för upp till 300 personer. Fýri har den senaste tekniken och, kanske bäst av allt, ett professionellt konferensteam som är engagerade under hela er vistelse, ända från planeringsstadiet till utvärdering. Allt kommer att flyta på – Fýri style.

Efter en god lunch på lokala råvaror så väntar ett par timmar av skidåkning. När ni åkt er trötta finns tid för återhämtning i hotellets pool club eller häng i hotellets ”playground” med shuffleboard, biljard och bar.

Kvällens middag är en välkomponerad trerätters som serveras i Restaurang Liv. Mätta och nöjda återvänder ni sedan till våra hotellrum för en natts välbehövlig sömn.

Bläddra vidare i flikarna för programförslag dag 3 och 4 ->

Programförslag

Dag 3

Ni inleder dagen med en rejäl skidåkarfrukost och drar sedan igång dagen med ett konferenspass.

Efter en förmiddags arbete och en god lunch är det dags att inandas frisk fjälluft och plocka fram tävlingsandan. Det är nämligen dags för er interna tävling i parallellslalom! Må bäste man eller kvinna vinna!

Efter ett par timmar av skidåkning och hejaramsor ansluter ni till Fýris alldeles egna tolkning av After ski. Här spelar liveband eller dj varje kväll för att bidra till en stämning i världsklass. En riktigt trevlig förfest som avslutas med prisutdelning innan kvällens goda middag som serveras i restaurangen. 

Dag 4

Den här dagen får ni välja mellan sovmorgon eller ett sista åk i backen innan bussen går tillbaka mot Oslo och flygplatsen ( ca 3 h). Kanske föredrar ni att bara njuta av en riktigt lång frukost.

Fýris team ser till att alla lämnar glada och med en längtan av att vilja komma tillbaka.

Bläddra vidare i flikarna för förslag på fler aktiviteter ->

Tilläggsaktiviteter

Isskulptering
Att skulptera i is är en upplevelse i sig samtidigt som det lockar fram kreativitet och ställer krav på samarbete. I grupper om 4-5 personer skulpterar ni en modell efter ett speciellt tema som med fördel kopplas ihop med syftet för er konferens. Varje lag tilldelas ett större isblock och sedan är det bara till att hugga loss och släppa på kreativiteten!

Snowracer
En fartfylld och pulshöjande aktivitet där alla kan delta. Snowracer är en perfekt aktivitet att krydda konferensprogrammet med. Extra spännande blir det om man förlägger aktiviteten på eftermiddagen när mörkret börjar smyga sig på. Hjälm och pannlampa på! Racingen sker under säkra former och under uppsikt av instruktör.

Isklättring
Det är kanske inte så många i ert team som ännu testat på isklättring – men nu finns möjligheten!  Här i Hemsedal kan ni prova denna spännande och adrenalinhöjande aktivitet på någon av de lättillgängliga och närliggande forsarna. Aktiviteten inleds med en grundlig genomgång av säkerhet och teknik. 

Gå på tur
Gör som ”the locals” – packa ryggsäcken och ta med hela gänget ut på en tur på fjället för att njuta av fantastiskt landskap och överväldigande vyer. Er fjällguide visar vägen! Slå er ner på renfällar kring en brasa och njut av er medhavda picknicklunch. Aldrig smakar väl en måltid så gott som ute i den friska luften efter en fysisk aktivitet.

Beställ kostnadsfri offert

Vill du ha en prisuppgift? 

Priserna för våra konferenspaket varierar beroende på säsong och kapacitet. Du är varmt välkommen att kontakta ditt lokala Resiakontor för att få en kostnadsfri och skräddarsydd offert för just ditt företag.

Vi anpassar offerten efter just era behov och önskemål. På så sätt får ni de bästa förutsättningarna för en prisvärd och bra upplevelse. 

Gör en prisförfrågan

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.