Information om Resia Travel Groups företagsrekonstruktion

Konferens i San Francisco

En av USAs absoluta favoritstäder, år efter år

Att åka på konferens till San Fransisco är en extraordinär upplevelse. Att omges av gator och landmärken du hittills kanske enbart skådat på tv eller film gör att du ibland måste nypa dig i armen. Grab your coat and a handful of glitter, enter the land of fog and fabulousness. So long alla måsten, hello San Francisco!

San Francisco är konstant rankad som Amerikas favoritstad. Den slutar aldrig att underhålla dig som gäst. Njut av den salta vinden när du strosar eller cyklar över Golden Gate. Besök Haight Street med sina secondhand butiker, lyssna på poesi i North Beach coffeehouse. Promenera längs Ocean Beach, åk rullskridskor genom Golden Gate Park, ta ”the Cable car” till Fisherman´s Wharf och Pier 39. Besök Alcatraz eller gå på en Giants match. Listan på vad du kan göra tar aldrig slut.

Andra städer kan överraska dig, men i San Francisco kommer du att överraska dig själv! Goda tider och sociala revolutioner tenderar att börja här, från manisk guldrush till lycksalig hippie-feeling. Denna stad har förlorat nästan allt i jordbävningar och andra katastrofer men dess atmosfär och nerv står stadigt kvar.

Beställ kostnadsfri offert

San_Fransisco_tram_624x395.jpg

 

Boende

Sheraton Fisherman’s Wharf

2500 Mason Street at Beach, San Francisco, CA 94133

Detta hotell är centralt beläget i San Franciscos mest populära område Fisheman´s Wharf, cirka 10 minuters promenad från flera turistattraktioner som Pier 39, Ghirardelli Square, Alcatraz Island och mycket mer.

Hotellet har 531 rökfria rum, samtliga utrustade med TV, Wi-Fi, kaffe/te-bricka, AC, och hårtork.

Hotellet är nyligen renoverat och har fått en helt ny look. Inom hotellet finns en bar & lounge, utomhuspool och ett gym.

www.sheraton.com/FishermansWharf

 

Hotel Zeppelin San Francisco

545 Post St, San Francisco, CA 94102

Detta Boutique-hotell är centralt beläget endast 300 meter från Union Square. Här känner man verkligen av ”pulsen” som definierar detta område. Från Hotel Zeppelin är det endast en kort promenad till allt som gör staden San Francisco så älskad – linbanan, AT & T Park, shopping på Westfield Center, charmen i Chinatown och energin i Fishermans Wharf.

http://www.viceroyhotelsandresorts.com/en/zeppelin

Programförslag

Dag 1

Ni glider in över San Francisco under eftermiddagen och möts av en buss och guide som tar er direkt till ert hotell. Passa på att kanske sträcka på sig en kort stund på sängen för att sedan tillsammans börja känna in pulsen i staden. Vi startar dagarna med en god middag på Black Cat, en restaurang med bar och live musik. Många rätter på deras meny kan delas på flera personer, avsluta eller börja middagen med en cocktail från deras egna bar.

 

Dag 2

Starta dagen med ett konferenspass på hotellet i deras lite annorlunda mötesrum, det är inget traditionellt konferensrum utan vid en bensträckare kan ni köra en snabb biljardmatch eller skjuta några skott mot basketkorgen.

Efter en god och stärkande lunch på Rambler är det dags att ge er ut för att utforska dem fantastiska staden. Er alldeles egna Cable Car möter er utanför hotellet, den har hjul och motor så detta blir en liten annorlunda stadstur. Chauffören är även er guide och kommer att visa er och berätta om saker ni troligtvis inte hade en aning om. Turen kan avslutas där ni vill och det finns möjlighet att upptäcka lite på egen hand innan det är dags för nästa matupplevelse.

På Fogo de Chao blir du garanterat mätt, du får ditt kött uppskuret direkt vid din plats och till det har du en hel buffé med tillbehör.

Programförslag

Dag 3

Dags att utforska den historiska ön Angel Island och där prova på ett riktigt All-American BBQ party! Ön ligger mitt i San Fransisco bukten och det tar ca 1 ½ med segelbåten dit, ni kommer att se hela San Fransiscos ”city front” och segla nära det berömda Alcatraz. Båten lägger till i Vackra Ayala Cove där den första spanska expeditionen hade sitt huvudkvarter år 1775! Ni kommer garanterat njuta en härlig dag tillsammans både på vattnet och ön! Väl tillbaka i hamnen väntar er buss som tar er tillbaka till hotellet.

Kvällen spenderas på egen hand, vila, ät och ladda om för sista dagarna i San Fransisco!

Programförslag

Dag 4

Även denna dag startas upp med konferens fram till lunch, återigen får ni prova Ramblers fantastiska kök. Eftermiddagen och kvällen kommer att tillbringas tillsammans där ni startar med en cykeltur med el-cykel ut på Golden Gate bron, känn de salta vindarna och självklart tid till att ta det perfekta fotot! På andra sidan bron cyklar ni vidare mot Sausalito, en plats med mindre än 8000 invånare, där små butiker och gallerier fyller gatorna. Missa inte shoppen som firar jul året runt! Huvudgatan heter Bridgeway och den sträcker sig utmed vattnet. En klar dag kan man få en spektakulär vy över hela San Fransisco!

Kvällens middag kommer ni att avnjuta på Ondine, där Marilyn Monroe, Audrey Hepburn och Paul Newman tidigare varit gäster. Restaurangen byggdes 1898 då som the San Francisco Yacht Club, runt 1920 gjordes det om till en plats för galor, båtrace och regattor. 2002 gjordes det om och är idag en utav de mest eftertraktade platserna att äta middag på! Panoramavyn över San Fransisco, Angel Island, Alcatraz och bron är fantastiskt. En kväll ni inte kommer att glömma. Buss tar er tillbaka till hotellet, mätta och fyllda av ny energi!

Dag 5

Spenderas på egen hand innan det är dags för avresa mot flygplatsen och resan hem över Atlanten.

Tilläggsaktiviteter

Welcome to Napa Valley

Napa Valley är en av de främsta resmålen i världen. Här upplever du fantastiska vyer vilket håll du än vänder dig om. Senapsodlingar på vintern och böljande kullar med vingårdar och dess vinrankor året runt. Oavsett om du ärpå vinprovning, serveras middag på kända restauranger, skämmer bort dig själv med ett lerbad i Calistoga, eller bara njuter av din vistelse på bed & breakfasts, hotell eller resorts är Napa Valley himlen på jorden.

Varför Napa? Eftersom det aldrig finns brist på saker att göra! Besökare och lokalbefolkningen kan helt enkelt hitta de bästa platserna att äta på, umgås och ta ett glas vin eller öl och njuta av konserter, teater och områdets svängande nattlivscen. Flera av de hotell, bed & breakfast och värdshus i Napa ligger bara några minuter från den livliga verksamheten i staden.

Larson Family Winery

På Larson Family Winery blandar vi vår passion för vinframställning med hårt arbete och vår lantliga livsstil, lika smidigt som vi blandar våra viner. Vi ligger i hjärtat av Carneros-regionen, på samma mark som har varit i vår familj i nästan 120 år. Vi var en gång hemmet till den största Rodeon i norra Kalifornien och har massor av memorabilia i vår ladugård som nu för tiden används som ett provsmakning rum. Njut av en picknick, spela lite boccia, besök våra getter och var noga med att prova våra viner! Skynda dig för "Vi dricker vad vi kan, och säljer resten!"

Silicon Valley Tour

Längs med vägarna ser du: Google, Linked In och eBay Campus på Stanford University. Även det lilla, anspråkslösa Palo Alto-garaget som är känt över hela världen som den plats där Hewlett-Packard grundades. Vi förstår att folk skulle vilja besöka dessa företag. Tyvärr kan vi inte ta in grupper inuti. Men du får en utmärkt smak av de högteknologiskt liv när vi äter på en företagscafeteria. På vägen kommer vi stoppa för många fotomöjligheter. Vi kommer också att ta en rundtur på både Intel-museet och Computer History Museum. Vi gör också ett speciellt stopp vid Apple Store, där du kan bläddra eller köpa exklusiva produkter som är tillgängliga endast i affären. Alla bussar är bekväma och luftkonditionerade. Er guide kommer att ha ett informativt och underhållande program som berättar historier i världsklass!

 

 

 

 

Vill du ha en prisuppgift? 

Priserna för våra konferenspaket varierar beroende på säsong och kapacitet. Du är varmt välkommen att kontakta ditt lokala Resiakontor för att få en kostnadsfri och skräddarsydd offert för just ditt företag.

Vi anpassar offerten efter just era behov och önskemål. På så sätt får ni de bästa förutsättningarna för en prisvärd och bra upplevelse. 

Gör en prisförfrågan

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.