Konferens i Stockholm

Förlägg er nästa konferens, styrelsemöte, teambuilding aktivitet, kick off eller kundevent i Stockholm.

Med fantastiska samarbetspartners är vi redo att presentera det optimala helhetsupplägget för just er grupp oavsett om det är ett litet styrgruppsmöte för 8 personer eller en stor kickoff. Här kan ni som önskar något utöver det vanliga inspireras av ett förslag på Skärgårdsäventyr, men vi ger också lite tips och idéer kring konferenser i city, på landet eller på flygplatsen. Oavsett ställe så kan det kryddas med olika  aktiviteter som stärker syftet med mötet.  Vad sägs om en Checkpoint Challenge som funkar lika bra i innerstan, utanför stan eller med RIB-båtar ute i Stockholms vackra skärgård.  

Beställ kostnadsfri offert

Stockholm_water_624x395.jpg

Skärgårdsäventyr

Det här är en upplevelse för er som önskar något utöver det vanliga, inget för den stora gruppen utan för er som vill uppleva exklusivitet och sammansvetsa en grupp eller knyta starkare band med era kunder.


Programförslag för grupper om 15-30 personer, vid mindre sällskap justerar vi programmet en aning:

Dag 1

09.00 - Samling på Kajplats 17, Strandvägen – Stockholm. Vi hälsar alla gäster välkomna till deras livs äventyr. Gruppen delas in i 2 lag, dessa lag ska tävla mot varandra i en fartfylld navigationstävling.

Vid bryggan ligger två rejäla RIB-båtar med besättning, dessa båtar är lagens hjälpmedel under tävlingen. Utrustade med en Ipad ska man navigera i farter över 50 knop mellan kobbar och skär. Tävlingen går ut på att navigera till olika checkpoints och lösa uppgifter där. Till slut dyker ett slutmål upp på kartan, där ska man befinna sig en viss tid. Frågan är vem som är där i tid, med mest poäng…

12.00 - Målgång i yttre skärgården. Precis på randen till havsbandet ligger ett helt eget skärgårdsställe. Charmigt och ert helt egna ställe för den här upplevelsen. Vi sätter oss på bryggan och dinglar med benen och njuter av en enklare lunch.

Efter lunch summerar vi tävlingen och primierar det vinnande laget.

e.m - Eftermiddagen går till bara ta det lugnt. Ta en tur i en kajak, en promenad på ön, bada eller basta. Eller varför inte planera in ett möte i den här annorlunda miljön.

18.00 - Samling i köket, en kock från restaurang Gute finns på plats. Under kvällen lagar man tillsammans med kocken en härlig trerätters middag och umgås. Här finns även möjlighet att både ha en sommelier på plats eller varför inte köra en drinkskola!

sent – Övernattningen sker i stugorna på ön. Enklare men mycket bekvämt boende, där fokus är att svetsa samman gruppen.

Dag 2

morgon – Dags för frukost. Här dukas det upp en härlig buffé, välj att sitta i köket med skärgården i fonden eller njut av en stilla morgon på en klippa. Valet är fritt här ute.

f.m – Båtarna glider in vid bryggan och det är dags att bege sig hemåt igen. En båtresa på strax över en timme tar er tillbaka till centrala Stockholm.

Slottskonferens


Johannesbergs Slott, Rimbo

Konferera i historisk miljö, bara 20 minuter från Arlanda flygplats och 40 minuter från Stockholm! Johannesberg är ett smakfullt och varsamt renoverat slott i hjärtat av Roslagen. Den kräsne finner här alla förutsättningar för en lyckad konferens, och andra mindre eller större sammankomster. Här finns ett välrenommerat kök, en trivsam atmosfär och mängder av aktiviteter.

Tack vare ett varierade utbud av konferenssalar och grupprum kan de ta emot alla typer av konferensbeställningar. Servicen för konferensgästerna är väl genomtänkt och inarbetad efter många års erfarenhet.  Flertalet matsalar, alla med sig egen karaktär, gör det möjligt att äta luncher och middag privat oavsett storlek på grupp. Alla hotellrum ligger i flyglar nära slottet, har 4-stjärnig standard och en vacker utsikt över slottsområdet.  

Johannesbergs Slott erbjuder i korta fakta:

 • 25 lokaler och grupprum för grupper 2 - 225 deltagare
 • 124 hotellrum med 205 bäddar
 • 8 härliga matsalar
 • Privat festvåning för de stora sällskapen
 • Välrenommerat slottskök
 • Inomhuspool med relax, bastu och gym
 • Trivsamma och tidsenliga salonger
 • Slottsbar med dart och biljard
 • Vinkällare med vinprovning
 • 27-håls golfbana
 • Lerduveskytte
 • Aktivitets- och incentivearrangemang 

Citykonferens

Många missar charmen och de fantastiska möjligheterna med en konferens i centrala Stockholm. Ett fantastiskt utbud av hotell, lokaler och framförallt restauranger kan sätta er specifika prägel på ert möte! Det i kombination av minnesvärda aktiviteter skapar ett möte för livet.


Nedan presenterar vi två boendeförslag för din citykonferens i Stockholm, Scandic Continental och Haymarket:

Scandic Continental

"Alla vägar leder till Scandic Continental". Det är platsen där man möts och just mötet är kärnan i Stockholms mest centrala affärshotell. Här sammanstrålar kommunikationerna som för staden närmare världen. Flyg in direkt till mötet från New York utan att ta med jackan – en uppgång från Centralstationen finns i huset. De erbjuder flexibla mötesmöjligheter för både styrelsemötet eller den snabba intervjun. Mat och dryck med fokus på ditt välmående finns alla tider på dygnet.

Här kan du börja dagen på deras soldäck på taket och avsluta den med kollegorna eller vännerna i baren på deras takterrass där du hittar Stockholms mest storslagna utsikt över huvudstadens takåsar, broar och glittrande vatten.

Scandic Continental erbjuder i korta fakta:

 • Stockholms mest centrala affärshotell - mitt i city direkt vid Stockholms Centralstation men ändå endast 20 minuter från Arlanda flygplats med Arlanda Express
 • Nybyggd konferensanläggning som passar för alla typer av möten från lilla styrelserummet för 8 personer upp till 320 personer.
 • Mat och dryck med fokus på ditt välmående
 • 392 helt nybyggda hotellrum i 6 olika rumskategorier
 • En av Stockholms mest populära Skybarer, The Capital med storslagen utsikt
 • Soldäck på vår 11:e våning med utegym på taket, exklusivt för våra boende gäster
 • WiFi är alltid inkluderat för alla gäster
 • Direkt anslutning via lobbyn till Stockholms tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och Arlanda Express
 • Cafè Caldo erbjuder hög service och kravmärkt kaffe i toppklass. Förutom kaffe finns färgrika och fräscha sallader, smörgåsar och bakverk

Haymarket

Här erbjuds en central mötesplats med många olika typer av lokaler  Det odödligt klassiska tillsammans med det härligt oväntade. The roaring twenties skapat för det 20-tal som kommer. Mitt i centrala Stockholm på Hötorget bland konserthus, biosalonger och saluhallar välkomnar den pampiga entrén alla som vill kliva in i en tid präglad av optimism och elegans. Redan i foajén, bland det anrika husets framtagna art deco -detaljer inser du att hotellet är så mycket mer än bara ett hotell – en mötesplats med puls.

Haymarket erbjuder i korta fakta:

 • The Cinema med 24 sköna biofåtöljer i mörkröd sammet som är perfekt för den intima filmpremiären
 • Sviten "Grand Terrace Suite" har en privat takterrass och bar för dig som vill ha ”det lilla extra” för ett litet möte.
 • 6  olika mötesrum i varierande storlek från lilla styrelserummet för 8 personer upp till 90 personer
 • Mat och dryck med fokus på ditt välmående
 • För större middagar kan de ta emot upp till 200 personer i varierande möblering.
 • 405 hotellrum
 • Restaurang
 • Café
 • Bar
 • Gym
 • Dagpaket för konferensgäster med olika inriktningar såsom hälsa, lyx, ekologiskt etc.

Flygplatskonferens


Clarion Arlanda Airport

Ett levande förstklassigt hotell mitt på Arlanda flygplats - för möte, konferens, event och upplevelser. Högst upp i hotellet, lite närmare himlen, möts du av en slående utsikt genom de mäktiga panoramafönstren i något av deras mötesrum på Top Floor. För den stora konferensen, eventet, middagen eller kongressen använder ni deras lokaler på våning 2. Här hittar ni bland annat deras största lokal, Hartsfield Jackson Atlanta, där möjligheterna oändliga med dess 800 kvadratmeter.

Hotellet är beläget mitt i SkyCity, mellan Terminal 4 och 5 på Arlanda. Eftersom det bara är några meter från kommunikationer som Arlanda Express, Flygbussarna och pendeltåg från både Stockholm och Uppsala spiller du ingen onödig tid på att komma hit. Dessutom är du vid gaten inom några minuter.

Clarion Arlanda erbjuder i korta fakta:

 • 44 st ljusa och fräscha lokaler innehållande den senaste tekniken från 2 till 900 personer.  
 • Mindre mötesrum högst upp i hotellet på Top Floor med underbar utsikt och en trappa ner ligger mötessviterna för det lilla mötet.
 • Flexibel kongresslokal som tar upp till 900 personer och är delbar i olika sektioner både för storea möten, middagar och event
 • Restaurang och bar ”Kitchen & Table” by Marcs Samuelsson på våning 12
 • Lobbybar i ”Livingroom” på entréplan
 • Modernt gym
 • Utomhuspool och bastu
 • 414 st hotellrum

Förslag på aktiviteter för din konferens i Stockholm


Guidad cykeltur

Omgivningen bjuder på en härlig natur som bara måste upplevas. Vi tar er ut på en två timmar lång cykeltur med varierad cykling. Det är både stigar och vägar kombinerat och nivån anpassas efter hela gruppens förmåga. Självklart planerar vi in ett stop längs vägen med fika och en härlig utsikt!


Checkpoint Challenge

- som Pokémon Go, fast för vuxna

Detta surfplattespel går att applicera på alla miljöer och områden. Det är perfekt för stan, konferensgården eller skärgården. Varje lag får en surfplatta som är laddat med en karta innehållande en mängd olika checkpoints. Det gäller för lagen att fysiskt ta sig till checkpointsen och väl där utföra ett bilduppdrag. Allt styrs via GPS och lagen ser i realtid var de är, var andra lag är samt de checkpoints som är tillgängliga. Under spelets gång går det även att svara på en mängd olika frågor för att samla ytterligare poäng. Dessa allmänna frågor kan anpassas specifikt för gruppen och ändamålet med aktiviteten. Samarbetsförmågan sätts på sin spetts då de olika alternativa strategierna är många. Ett mycket populärt och uppskattat sätt att aktivera sig på samt ett stimulerande och roligt sätt att uppleva den plats man befinner sig på!


Löpteknik

Det här är något givande för alla, oavsett om du är expert eller novice. Med en mycket erfaren instruktör får du här lära dig grunderna i löpteknik och genom olika övningar slipa på dina egna färdigheter. Oavsett nivå så är detta alltid en a-ha upplevelse för många. Det här är inte som många tror en fysisk upplevelse utan det består av olika övningar och instruktioner för att utveckla sin egen teknik.

Vill du ha en prisuppgift? 

Priserna för våra konferenspaket varierar beroende på säsong och kapacitet. Du är varmt välkommen att kontakta ditt lokala Resiakontor för att få en kostnadsfri och skräddarsydd offert för just ditt företag.

Vi anpassar offerten efter just era behov och önskemål. På så sätt får ni de bästa förutsättningarna för en prisvärd och bra upplevelse. 

Gör en prisförfrågan

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.