Information om Resia Travel Groups företagsrekonstruktion

Konferens på Malta

Flyg direkt och konferera på soliga klippor

När ni är på konferens på Malta omges ni av ett härligt klimat, medeltida städer, spännande grottor och suveräna shoppingmöjligheter.

Här finns riddarborgar, katakomber, antika tempel, genuina städer och charmiga turistbyar. Här shoppar ni i italienska märkesboutiquer och på myllrande marknader.

Maltas popularitet har ökat starkt de senaste åren. Ön är helt enkelt unik. Få ställen i världen erbjuder så mycket semester på så liten yta. Malta har något som passar alla. Sol och bad, bra shopping, ett pulserande nattliv och god mat.

Beställ kostnadsfri offert

malta_buildings_624x395.jpg

 

Boende

Hotel Corinthia Marina ****

Ett förstaklasshotell beläget vid badstranden S:t George´s Bay med vacker utsikt över vattnet och promenadavstånd till nöjen och restauranger i S:t Julians. Hotellet har ett stort utbud av aktiviteter, som exempelvis vattenskotrar, vindsurfing, volleyboll, gym och spacenter. Det finns en inomhus- och två utomhuspooler. Klippbad finns precis vid hotellet och den privata sandstranden ligger bara 200 meter från hotellet.

Standardrummen har minibar, säkerhetsbox, byxpress, air-conditioning, centralvärme, kabel/satellit TV, badrum med bad/dusch. Vissa rum har balkong med havsutsikt. Det finns även executive rum samt sviter.

Programförslag

I programmet ingår ankomst- och avresetransfer från Malta flygplats tur och retur till hotellet, samt en heldagskonferens på hotellet inklusive en lunch och två kaffepauser.

Tips på aktiviteter att lägga till:
• Utflykt till den vackra staden Mdina
• Heldagsutflykt på havet med bad och snorkling

Om Malta

Här finns riddarborgar och medeltida städer och det är nästan att man fortfarande kan höra ljudet av hästhovarnas klapper mot kullerstensgatorna eka mellan husen i de vindlande gränderna. Den medeltida staden Mdina erbjuder en härlig sagoatmosfär och det är lätt att tänka sig hur riddarna kom ridande på vita hästar för att rädda den sköna jungfrun. Maltas moderna huvudstad heter Valletta.

Här finns shopping med influenser från flera världsdelar. Vill man gå ut och roa sig på kvällen har man ett betydligt större utbud av restauranger, barer och cafeér någon kilometer norr om Valletta. Här ligger de mysiga semesterorterna Sliema och S:t Juliens. Sliemas vackra strandpromenad leder dig ända till den charmiga fiskebyn S:t Julians, som idag är en av öns mest populära turistorter. Här ligger de flesta av våra hotell. Nära nöjen, restauranger, badbryggor och strandservice.

Vill du ha en prisuppgift? 

Priserna för våra konferenspaket varierar beroende på säsong och kapacitet. Du är varmt välkommen att kontakta ditt lokala Resiakontor för att få en kostnadsfri och skräddarsydd offert för just ditt företag.

Vi anpassar offerten efter just era behov och önskemål. På så sätt får ni de bästa förutsättningarna för en prisvärd och bra upplevelse. 

Gör en prisförfrågan

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.