Konferenspaket – utomlands och i Sverige

Var vill ni mötas nästa gång? Vi hjälper er med prisvärda, professionella arrangemang, både i Sverige, Europa och övriga världen. Här hittar ni olika exempel på konferenspaket att inspireras av. Utifrån just era behov skräddarsyr vi därefter ett upplägg, och första offerten är alltid kostnadsfri.

Våra specialister vet exakt var i världen ni bör boka nästa konferens, oavsett om ni föredrar en ny sida av stan eller andra sidan jordklotet. Varm choklad och friska vindar på Gotland eller nyttiga power shots på New Yorks trendiga juicebarer; atmosfären och omgivningarna gör mycket för helheten av mötet! Med lång erfarenhet och ett imponerande nätverk i alla världsdelar plockar vi fram det bästa alternativet för er konferensresa.

Resia Möten, Event & Konferens skräddarsyr konferenspaket och andra arrangemang till rätt pris, och ser till att ingen liten detalj glöms bort. Er kontaktperson hos oss tar fram ett professionellt helhetsprogram och håller i alla bokningar för att kvalitetssäkra en riktigt bra totalupplevelse. Det sparar ni både tid och pengar på.

Konferens, kickoff, incentive eller studieresa? Vi är experter på alla typer av resor

Fjällkonferens med liftkort, konferensweekend i Barcelona, Edinburgh eller Krakow eller kanske en mer exotisk konferensresa, säg till Dubai, Shanghai eller Reykjavik? Ni har förmodligen en tanke om vad ni vill göra samt en ungefärlig budget. Kombinerar vi er idé med vår kreativitet och samlade erfarenhet kan vi tillsammans se till att ni får ut mesta möjliga av den investering ni är villiga att göra.

Konferens, kickoff, incentiveresa eller studieresa spelar ingen roll - vi hjälper er att arrangera en riktigt minnesvärd resa utifrån era behov och förutsättningar. Kanske är det så att ni vill uppleva något nytt och spännande men ändå ha riktigt nära hem? Inga problem – vi kan även Sverige på våra fem fingrar.

iStock_83071133_teambuilding_1320x361.jpg

Låt oss bli bra tillsammans! Kontakta ert närmaste Resia-kontor eller klicka här om ni vill diskutera konferenspaket, så återkommer vi så snart vi kan. Självklart är ni också välkomna förbi på en kopp kaffe för att berätta om era planer. När vi vet lite mer sätter vi ihop en skräddarsydd, kostnadsfri offert.

Ta också en titt på de förslag på konferenspaketen vi presenterar här nedan, där finns många idéer att hämta.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.