Surprise me!

Har ni varit nästan överallt, sett och upplevt det mesta eller börjar bara fantasin och inspirationen att tryta? Känns förväntningarna från medarbetarna skyhöga? 

Vi vet hur man kan tänka om och tänka nytt! Att uppleva det genuina, att komma bakom kulisserna, att hitta de små pärlorna som ännu är ganska oupptäckta. Att känna, dofta, smaka och komma nära destinationen i sig och uppleva det som är unikt för just denna plats, oavsett om man väljer att konferera i en storstad, på en segelbåt, i en alphytta, nära eller långt bort. Det behöver inte kosta mer, snarare tvärtom…

Nya, spännande konferensförslag:
Albanien
Belgrad
Engelska landsbygden

Denna typ av nya och genuina upplevelser ligger ofta till grund för att skapa bättre gemenskap, samhörighet och oförglömliga minnen. Detta tillsammans med ett väl genomtänkt konferensprogram ger resultat, bygger team, lojalitet och företagskultur. Låt en av våra duktiga projektledare inspirera dig, tillsammans kan vi skapa det du eftersträvar.

Gör din förfrågan till oss direkt

Mountainbike_group_activity.jpg

Nyhet! Utforska Albanien

Italien och Grekland är sedan länge klassiska medelhavspärlor, sedan kom Kroatien som en liten uppstickare och vann snabbt svenskarnas hjärtan och är nu ett populärt resmål. Men om du tar blicken från Kroatien och följer den adriatiska kusten söderut så hittar du vackra  Montenegro och vågar du dig ytterligare en bit söderut så hittar du spännande Albanien. Denna pärla spår vi blir nästa uppstickare. Utvecklingen av landet imponerar. Naturen är storslagen. På landets begränsade yta finner du allt från Alperna i norr till milsvida sand- och klippstränder i söder. Däremellan vilda floder, kanyoner, bördiga odlingslandskap och stora lagunområden.   

Kulturen, människorna, harmonin och utbudet av fantastiska upplevelser tillsammans med god mat gör att vi gärna rekommenderar en konferensresa till Albanien till den gruppen som vill uppleva nåt nytt. I vårt exempel på konferensupplägg finns många valmöjligheter att inspireras av.

Se förslaget här

Belgrad - Balkans Berlin

Belgrad är den nya heta konferensdestinationen för oss skandinaver. Ännu har inte de stora turisthorderna hittat hit och prisnivån är fortfarande behagligt låg. Staden är under stark utveckling och det öppnar ständigt nya restauranger, barer och nattklubbar. Paradgatan Knez Mihailova är närmast att likna vid Barcelonas las Ramblas. Det är här alla promenerar, fikar, shoppar, hänger eller bara visar upp sig. I de bohemiska kvarteret Skadarlija  njuter vi av traditionell serbisk mat, lokalproducerade viner och serbisk musik som ljuder bland kullerstensgränderna.

Belgrad är en av Europas äldsta huvudstäder som ständigt utvecklas och bjuder på allt från historia, arkitektur, shopping, musik till mat och dryck. Här finns något för alla och kallas ibland det nya Berlin - staden som aldrig sover. Så om ni inte varit här ännu och söker ett prisvärt konferensupplägg med "nytänk" - då rekommenderar vi Belgrad.

Se förslaget här

 

Vinprovning på engelska landsbygden

Visste du att jordmånen i södra England inte är helt olik den i det franska distriktet Champagne och att medeltemperaturen bara är någon grad lägre, vilket har gjort att många vinodlare här satsar stort på just mousserande viner. Det sägs att England år 2050 kommer att vara ett av världens ledande vinländer.

Så låt oss rekommendera er de bästa vingårdarna att besöka, där ni får lära er mer om processen vid vintillverkning och kan provsmaka Englands finaste viner. På en konferensresa i södra England kan ni också få göra nåt så ovanligt som att valla änder ihop med en vältränad fårhund, testa bågskytte med traditionella "long bows" eller fascineras av spektakulära rovfåglar när du får följa en falkenerares arbete på nära håll.

Se förslaget här

 

Se alla våra konferenspaket
Visste du att du kan minska ditt klimatavtryck med Fly Green Fund?

 

Till toppen  ↑

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.