Information om Resia Travel Groups företagsrekonstruktion

Konferensresa på nära håll

Är tiden begränsad men behovet av att mötas stort? Kanske inte en helt enkel ekvation men inte omöjlig. Att konferera i annan miljö leder ofta till kreativitet, gruppdynamik och bra diskussioner och det finns såklart fantastiska möjligheter både i närområdet men också på bekvämt avstånd till delar av Europa där det inte behövs mer än en eller två övernattningar för att ändå kunna få ut väldigt mycket av den investering företaget gör. Detta blir både kostnads- och tidseffektivt.  

Vi vill med glädje prata vidare med er för att förstå era mål och syftet med just er konferens, bolla innehåll, destination och upplägg för att tillsammans komma fram till vilken miljö och upplägg som skulle passa er bäst.  Men som start listar vi nedan tre uppskattade destinationer att inspireras av som man kommer till lätt och snabbt, utan byten och med kort transfertid. 

Gör din förfrågan till oss direkt

Bite-n-Bike_02_624x395.jpg

Trendiga Berlin

Berlin har ett speciellt skimmer över sig, och en viss mörk mystik. Bakom Berlins pulserande och trendiga fasad döljer sig en stad av kontraster där historia och nutid möts mot bakgrunden av politiska förändringar. Staden har stor dragningskraft på alla som uppskattar den liberala livsstilen, urbana mångfalden och den konstnärliga friheten som råder här.

Vi rekommenderar ett upplägg på 3-4 dagar med centralt boende endast 30 min från flygplatsen. Upplev stadens autentiska gatukonstscen och hälsa på bakom kulisserna i det äkta Berlin. Vi jobbar med lokala kontakter för att sätta samman ett program för er grupp som ger er det lilla extra!

Vi har ett färdigt exempel på hur ett konferenspaket med aktiviteter skulle kunna se ut.

Se förslaget här

 

Mysiga Gotland

En konferensresa till Gotland är som att resa utomlands men man är ändå nästan hemma. Här är otroligt naturskönt och med känslan av att vara i en annan tid.

Välj ett boende i Visby, endast 15 min från flygplatsen om ni behöver resa luftburet annars hoppar ni på färjan i Nynäshamn/Oskarshamn och kan avklara ert konferenspass redan på överresan. Alla detaljer som dessa tar vi hand om för att optimera er tid tillsammans i gruppen.

På Gotland är det kul att inspireras av den medeltida stämningen och välja aktiviteter som anknyter till detta. Vi har ett färdigt exempel på hur man skulle kunna planera en 3-dagars konferensresa.

Se förslaget här

 

Härliga Hemsedal - Bo på nya Fýri Resort

Fastna inte i tanken att Hemsedal är en skidort. Nej, här vill vi verkligen rekommendera er att utforska denna destination året om. Bergen, naturen, alla dessa möjligheter till aktiviteter som mountain bike, vandring, klättring, fiske, ridning etc. - en riktig pärla.

Och för er som känner till ESS Group och de hotellanläggningar som denna kedja ligger bakom så är det såklart en extra bonus när vi kan erbjuda er boende på deras nyöppnade resort Fýri. Här finns få begränsningar, är ni en grupp som vill ha extra attention och har högt ställda krav på kvalitet och komfort kommer ni inte att bli besvikna här.

Så här ser vi att ett konferensupplägg skulle kunna se ut, på sommaren resp. vintern.

Se sommarförslag Se vinterförslag

 

Se alla våra konferenspaket
Visste du att du kan minska ditt klimatavtryck med Fly Green Fund?

 

Till toppen  ↑

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.