Nordic Choice Hotels

Resias affärsnyhetsbrev april 2017

Nordic Choice Hotels expanderar i Göteborg
Nordic Choice Hotels tar över driften av hotellen Clarion Collection Hotel Odin och Best Western Plus Hotel Mektagonen i centrala Göteborg. Det senare får i och med de ändrade ägarförhållandena nytt namn under 2017. Clarion Collection Hotel Odin har tidigare sålt sina hotellrum via Nordic Choice Hotels genom ett franchiseavtal.
– Vi ska bli dubbelt så stora i Göteborg och de två nya hotellen är bevis på att vi menar allvar, säger Nordic Choice Hotels ägare Petter A Stordalen i ett pressmeddelande.
Hotellen förvärvas från Preservo Holding AB och ägarskiftet skedde den 3 april 2017.

Hobo och At Six har nu öppnat upp dörrarna
Nordic Choice Hotels har nu i mars slagit upp dörrarna till två nya designhotell på Brunkebergstorg i centrala Stockholm. Men hotellkedjan menar att detta är mer än bara hotell.

At six är en ny unik mötesplats, helt utöver det vanliga. Exklusiv med en twist. Med ett unikt rumsutbud, restauranger, barer, gym och eventarena. Där samtida konst möter design. 

Hobos koncept utgår ifrån en tanke om gemenskap. Ett ställe där de vill att vi skall kunna leva, arbeta, skapa, lära oss och ha roligt tillsammans. Hotellet erbjuder 201 hotellrum plus två våningar med restaurang, barer, café, en scen och pop-up-ytan SPACEby – en helhetsupplevelse präglad av samarbeten mellan lokala kreatörer, hotellet själva och dess besökare.

 

Till nyhetsbrevet

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.