SAS lanserar nytt mat- och dryckeskoncept

Resias affärsnyhetsbrev april 2017

Flygbolaget SAS uppdaterar nu sitt mat- och dryckeskoncept ombord. Först ut är snacks- och dryckessortimentet ombord på alla flyg inom Skandinavien och Europa.

Naturliga råvaror och lokala leverantörer står i fokus när SAS uppdaterar sitt mat- och dryckessortiment. Det nya konceptet har tagits fram i samråd med kunder och kabinpersonal och först ut är ett nytt kafésortiment, skriver SAS i ett pressmeddelande. 

Men även om det nya snacks- och dryckessortimentet främst ska bestå av premiumprodukter från skandinaviska leverantörer, kommer stora internationella varumärken fortsatt att vara en del av utbudet, enligt SAS.

De nya snacksen och dryckerna finns redan ombord på skandinaviska och europeiska flygningar. De ingår i priset på SAS Plus men måste köpas till på SAS Go.

Del två av SAS mat- och dryckesuppdatering introduceras i slutet av maj. Då är det färska råvaror, naturliga ingredienser, förpackning och servering som ska stå i fokus.

SAS lockar med nytt snacks.

Till nyhetsbrevet

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.