Flyginfo från SAS, Lufthansa och BRA

Resias affärsnyhetsbrev december 2017

BRA

Genom ett utökat samarbete med Finnair kan BRA’s kunder efter årsskiftet välja mellan upp till sju avgångar per vardag mellan Bromma och Helsingfors. De startar också direktflyg mellan Växjö och Berlin fredagar och söndagar, i varje riktning, fram till den 21 oktober.

SAS

  • SAS har ökat upp trafiken till Tyskland med över 200 extra flygningar till Berlin från Stockholm och Köpenhamn i årets vintertidtabell (gäller t.o.m. mars). Även under nästa års sommartidtabell kommer vi att se ytterligare flygstolar på linjerna till Berlin och Düsseldorf.
     
  • I april 2018 öppnar SAS upp en ny inrikeslinje mellan Örnsköldsvik och Arlanda. Det är planerat fyra avgångar per dag i vardera riktning.

Lufthansa

Det nya priskonceptet ”Light” testas nu även på utvalda interkontinentala flygningar från Skandinavien.

Det innebär att resenärer som kan tänka sig att packa lätt, dvs bara resa med handbagage, kan flyga till USA från Sverige, Danmark eller Norge och boka de billigare ”lightbiljetterna” på vissa långdistansflygningar.

Till nyhetsbrevet

iStock_12275956_LARGE-624x395.jpg

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.