Nordic Choice Hotels etablerar sig nu vid Copenhagen Airport

Resias affärsnyhetsbrev feb 2017

Den 1 april övertar Nordic Choice Hotels driften av det nuvarande flygplatshotellet på Copenhagen Airport och bygger om det till ett high-end Clarion Hotel, en investering på närmare 1 miljard norska kronor. Samtidigt startar bygget av ett helt nytt Comfort Hotel med 500 rum och ett 3000 kvm stort konferenscenter.

Nordic Choice Hotels driver sedan tidigare flygplatshotell i Stockholm, Oslo, Bergen, Stavanger och nu senast även i Helsingfors. Detta gör hotellkoncernen till det företag som har störst erfarenhet i Norden på området. Denna erfarenhet kommer nu Copenhagen Airport till nytta. 

– Copenhagen Airport har i många år önskat sig ett hotell som kan komplettera det existerande high-end-hotellet. Därför är vi glada över att detta avtalet också innebär att vi får uppföra och driva ett helt nytt hotell med 500 rum och ett 3000 kvm stort konferenscenter. Det nya hotellet blir ett Comfort Hotel, och därmed kommer vi att driva två hotell som vänder sig till varsina kundgrupper. På det sättet säkrar vi både ett bättre och bredare hotellutbud på flygplatsen, säger Petter A. Stordalen, ägare och styrelseordförande på Nordic Choice Hotels.

Till nyhetsbrevet

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.