SAS öppnar ny city lounge på Stockholm Central

Resias affärsnyhetsbrev feb 2017

En skön nyhet för dem som pendlar mycket och är EuroBonus Guld- och Diamantmedlem.

SAS har sedan tidigare en liknande lounge på Stureplan i Stockholm som öppnade i slutet på förra året. Den nya arbets- och mötesplatsen erbjuder sina gäster en avslappnad miljö med öppna ytor och inspirerande design. Här ingår wifi, kaffe, te och concierge-service.

– Vi vet hur viktig tiden är för våra resenärer och arbetar hela tiden med att stärka erbjudandet mot de som reser ofta med oss på SAS. Med inspiration från andra medlemsklubbar och nya kundinsikter kring efterfrågan på tillfälliga kontor runt om i världen öppnar nu SAS sin andra SAS City Lounge. Vi ser fram emot att hälsa våra kunder välkomna vare sig det gäller ett möte, att kunna arbeta effektivt eller bara koppla av i en behaglig miljö i centrala Stockholm, säger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- och utvecklingschef på SAS.

Loungen är öppen 9-17 på vardagar och är ett samarbete med NO 18 Office & Lounge.

Till nyhetsbrevet

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.