Resnytt - affärsresor och möten

  • Uppgraderade lounger
  • Flybmi konkurs
  • Bluebiz förmåner
  • SJ släpper realtidskarta
     

Uppgraderade lounger

SAS uppgraderade lounger på Köpenhamns flygplats erbjuder helt nya upplevelser. Här hittar du ljusterapi mot jetlag, baristabryggt kaffe och en Innovation Hub där du kan testa den senaste tekniken innan det är dags för avgång.

De uppgraderade loungerna är en del av SAS serviceförbättringar på Köpenhamns flygplats, som även omfattar en ny Service Point i terminal 3 och ett uppdaterat Fast Track-område som ska ge SAS passagerare en bättre resupplevelse. 

Även på Shiphol Amsterdam får du en förbättrad upplevelse när Star Alliance nu öppnar en ny trevlig lounge.


Flybmi i konkurs

Det brittiska flygbolaget flög bland annat sträckan Karlstad - Jönköping - Frankfurt och hade även avgångar från Norrköping. Bolaget hade 376 anställda i England, Tyskland, Sverige och Belgien och flög mellan 25 europeiska städer.


Kostnadsfri namnändring med Bluebiz

Det är enkelt och gratis att registrera sig till AIR FRANCE och KLMs förmånsprogram för företag och ger dig en mängd smarta förmåner. Utöver möjligheten att tjäna Blue Credits på flyg med AIR FRANCE, KLM, Delta Air Lines, Jet Airways och deras övriga partnerbolag kan du t.ex. namnändra utan kostnad ifall en kollega till dig behöver resa istället. Du blir också prioriterad vid eventuella ombokningar pga. t ex förseningar.

BlueBiz är kompatibelt med bonusprogrammet Flying Blue.

Kontakta ditt närmaste Resia-kontor för mer info


SJ släpper realtidskarta över alla tåg

"Var är mitt tåg?” är en ny funktion som visar geografisk position och aktuell hastighet i realtid för samtliga SJs tåg som är på resa. Den ger också resenären möjlighet att se position och hastighet för tåg som ännu inte lämnat startdestinationen, under förutsättning att resan ska ske i närtid. Funktionen kan testas i SJ Labs-appen.

Redan idag är det möjligt att i SJ-appen och på sj.se se ett tågs geografiska position för de avgångar som körs som Snabbtåg eller med Dubbeldäckarna. På sj.se kan man även i vissa fall se aktuell hastighet för dessa tåg. Men nu kan man som resenär testa en mer exakt informationsangivelse. Funktionen omfattar även SJs upphandlade trafik som Tåg i Bergslagen och Västtågen.
 

Tillbaka till nyhetsbrevet

Till artiklar och webb-tv-serie
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.