Viktigt om namn i flygbiljetter

Resias affärsnyhetsbrev januari 2018

Olika flygbolag har olika regler för hur namn ska skrivas i biljetten. Alltfler flygbolag ställer numera krav på att namnet i flygbiljetten stämmer exakt överens med namnet i passet. I värsta fall kan en felaktighet i namnet på biljetten leda till att du blir nekad att gå ombord på planet.

Vi vill därför be dig kontrollera att du i din resenärsprofil har angett samtliga dina namn så som de står i passet. Om du ändrar i din profil, se då också till att ändra dina bonuskort på samma sätt så att namnen på bonuskorten stämmer med namnen i profilen. På så sätt går du inte miste om dina förmåner.

Logga in här för att kontrollera din profil

Logga in med din e-postadress. Har du glömt ditt lösenord kan du enkelt begära ett nytt. För mer information vänd dig till din resebyrå.

Till nyhetsbrevet

affarsresa-kvinna-624x395.jpg

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.