Information om Resia Travel Groups företagsrekonstruktion

Norwegian stänger linjer och utökar med nya

Resias affärsnyhetsbrev juni 2018

Norwegian lägger ner direktflyget från Arlanda till Las Vegas och tillsvidare även linjen till San Francisco, med landning i Oakland. Det finns i dagsläget inget annat bolag som trafikerar dessa sträckor. 

Fler avgångar till populära destinationer

Det startas dock en ny linje till Tallinn och antalet avgångar till flera populära destinationer utökas från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn:

  • Från Arlanda utökas avgångarna till Nice, Larnaca, Budapest, Marrakech, Tel Aviv, Krakow, Palma, Malaga, Dubai, London, Riga och Vilnius.
  • Från Landvetter utökas antalet avgångar till London och Malaga.
  • Från Kastrup utökas antalet avgångar till Las Palmas, Teneriffa, Alicante, Malaga, Palma, Nice, Krakow, Funchal (Madeira), Tel Aviv, Budapest, Malta och Malaga. Sommarlinjen mellan Köpenhamn och Larnaca blir dessutom kvar och blir därmed en åretruntlinje.

 

Till nyhetsbrevet

 

flygplats-affars-624x395.jpg

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.