Ny direktlinje Göteborg-Prag

Resias affärsnyhetsbrev mars 2018 nr 2

Nu kommer Göteborg ännu närmare Europa! Den 27:e april öppnar Norwegian en ny linje med direktflyg från Göteborg Landvetter Airport till Prag Ruzyně International Airport. Tjeckiens huvudstad Prag har länge lockat resenärer med sin rika kultur, sin intressanta historia och sina vackra byggnader.

Med den nya direktlinjen blir det betydligt enklare för västsvenskarna att förlägga sina affärsmöten och konferensresor i den tidigare europeiska kulturhuvudstaden. Linjen bäddar även för fler utländska resenärer till Västsverige, som de senaste åren ökat sin popularitet utomlands. Sträckan Göteborg-Prag kommer att trafikeras måndagar och fredagar och blir Norwegians femtonde internationella destination från Göteborg.

 

Till nyhetsbrevet

flygplan-flyger-moln_624x395.jpg

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.