Ännu enklare inpassering

Resias affärsnyhetsbrev mars 2018

Swedavia lyssnar till kundernas önskemål och installerar sina första automatiska inpasseringsgrindar på flygplatserna Göteborg Landvetter Airport och Stockholm Arlanda Airport. Detta för att göra incheckningen så snabb, enkel och smidig som möjligt för resenärerna. Det nya systemet kommer att leda till kortare köer och ett bättre utnyttjande av utrymmet i terminalen. Sammantaget förbättrar detta upplevelsen av flygplatsen.

Redan idag har Swedavia flest automatiserade bagageinlämningar i världen och under året fortsätter digitaliseringen på fler av bolagets tio flygplatser. Syftet är att effektivisera för flygbolagen och förenkla för resenärerna.

Flera hotell i Åre har infört incheckningsautomater. Dessa ger resenärer möjlighet att checka in och skriva ut sina bagagetaggar redan på hotellet. På flygplatsen sker sedan enbart inlämning av bagaget i den automatiserade bagageinlämningen. En såväl uppskattad som smidig avslutning på fjällresan.

 

Till nyhetsbrevet

swedavia.jpg

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.