Nya hotellkoncept och hotell

Resias affärsnyhetsbrev september 2017

Best Westerns nya koncept Sure Hotel

Best Western planerar att bli Skandinaviens ledande hotellvarumärke i mellanprissegmentet och i oktober lanserar de varumärket Sure Hotel. Hotellen ska ha "stor individuell prägel", men du ska samtidigt kunna använda samma bokningssystem och bonusprogram. 

De första hotellen som ansluter sig till varumärket är Hotel Esplanade i Stockholm, Frimurarehotellet i Kalmar, Tylebäck Hotell & Konferens i Halmstad, Hotell Roslagen i Norrtälje, Motell Lagan i Ljungby, Hotel Statt i Hässleholm, Hotell Hovs Hallar på Bjärehalvön och Hotel Savoy i Karlstad. Sure Hotel lanserades i USA under 2016 med stor framgång. 

Best Western vill genom konceptet Sure Hotel öppna upp för fler hotell i mellanklass-segmentet och växa med personliga och privatägda hotell som erbjuder något mer än den standardiserade hotellupplevelsen.

Nya Elite Hotel Carolina Tower i Stockholm

I november öppnas Elite Hotel Carolina Tower, som blir Elite Hotels sjunde hotell i Stockholm och koncernens 35:e. Det är en helt ny byggnad som ligger i en av Stockholms snabbast växande stadsdelar, Hagastaden. Det nya hotellet har 221 rum, moderna mötesrum, restaurang med uteservering, gym, relaxavdelning och festvåning. 

Elite_Carolina_Tower.jpg


Scandic Hotels nya hotell i Frankfurt och Helsingfors

Under 2018 öppnar Scandic Hotels ett nytt cityhotell i Frankfurt. Scandic Frankfurt Museumsufer kommer att ligga i Wyndham Grand Frankfurts nuvarande byggnad. Hotellet byggs ut för att kunna skapa mötesytor för 450 konferensgäster. Scandic Hotels har sedan tidigare två hotell i Berlin och ett i Hamburg. 

Det planeras även för ett nytt Scandic-hotell i Helsingfors gamla järnvägsstation, som är en av Nordens största knutpunkter med 240 000 resenärer varje dag. Hotellet får 483 rum och konferensmöjlighet för närmare 900 personer.  Det kommer att vara klart under 2020 och blir då ett av Scandic Hotels största hotell.

Till nyhetsbrevet

best-western-esplanad_624x395.jpg

Best Westerns lanserar nya varumärket Sure Hotel och Hotel Esplanade i Stockholm är ett av de första hotellen att ansluta sig.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.