Information om Resia Travel Groups företagsrekonstruktion

Grönare konferens på Lidingö

Skogshem & Wijk

Boka en trygg och mer hållbar konferens på fina Skogshem & Wijk på Lidingö. Det här är den perfekta platsen för ett grönare möte, i naturen men nära storstaden. De har också gjort ett grundligt arbete med att anpassa sig och vidtagit de åtgärder som uppfyller de krav vi ställer på våra leverantörer för att skapa en trygg och säker mötesmiljö utifrån ett Covid-19 perspektiv. Skogshem & Wijk erbjuder hela 50 varierande konferens- och mötesrum vilket gör att det finns stora möjligheter till att dela upp gruppen i olika lokaler och streama mötet mellan lokalerna. För att skapa extra trygghet finns också möjlighet till att bo och konferera i ett eget hus med eller utan egen ingång. Boendet är väl anpassat för en effektiv konferens, oavsett den är stor eller liten. Dessutom har anläggningen bra förbindelser till Stockholm.

Läs mer 

Skogshem_Bryggan_624x395.jpg

Konferenstips

Lidingö

 

Fler tips

 

Vänligen notera! 
Resia kan inte erbjuda specifika råd om resebegränsningar eller policyändringar, eftersom de beror på affärsverksamheten för varje enskild organisation.
Informationen som tillhandahålls här är endast i informationssyfte och den ska inte tolkas som hälso- eller juridisk rådgivning. Var noga med att rådgöra med er hälsorådgivare om hälsoeffekterna av resor och möten för er samt en juridisk rådgivare om de juridiska kraven för er resa.
Resia strävar efter att ha den senaste informationen men tar inget ansvar för att informationen är uppdaterad då läget gör att saker ändras dagligen. Externa länkar som tillhandahålls är inte under kontroll av Resia och Resia har ingen kontroll över tillgängligheten på dessa webbplatser. Resia ansvarar inte för eventuella förluster eller skador från användning av dessa externa länkar.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.