Information om Resia Travel Groups företagsrekonstruktion

Konferens i fjällmetropolen Åre

Åre är en liten bergsby i Jämtland, belägen vid foten av berget Åreskutan och vid Åresjöns strand, 1420 meter över havet. Vildmarken finns bara 15 minuter från torget.

I Åre möts lokalbor, entreprenörer, investerare, konferensdeltagare, partyfolk, naturälskare och turister från hela världen. Resultatet är både metropol och by på samma gång. Här finns storstadspuls men också upplevelser för alla tillfällen.  Närheten till naturen ger fantastiska möjligheter till utomhusaktiviteter och äventyr som förgyller upplevelsen av konferensen.

Läs mer 

Årevy_sommar_624x395.jpg

Konferenstips

Åre

 

Fler tips

 

Vänligen notera! 
Resia kan inte erbjuda specifika råd om resebegränsningar eller policyändringar, eftersom de beror på affärsverksamheten för varje enskild organisation.
Informationen som tillhandahålls här är endast i informationssyfte och den ska inte tolkas som hälso- eller juridisk rådgivning. Var noga med att rådgöra med er hälsorådgivare om hälsoeffekterna av resor och möten för er samt en juridisk rådgivare om de juridiska kraven för er resa.
Resia strävar efter att ha den senaste informationen men tar inget ansvar för att informationen är uppdaterad då läget gör att saker ändras dagligen. Externa länkar som tillhandahålls är inte under kontroll av Resia och Resia har ingen kontroll över tillgängligheten på dessa webbplatser. Resia ansvarar inte för eventuella förluster eller skador från användning av dessa externa länkar.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.