Information om Resia Travel Groups företagsrekonstruktion

Konferens på vackra Bjärehalvön

Bjärehalvön är en unik destination i sitt slag och bjuder på stor variation och häftiga kontraster! På halvöns förhållandevis lilla yta samsas öppet hav med bördig jordbruksmark, fina sandstränder med dramatiska klippor, böljande rapsfält med gammal bokskog, vingårdar med potatisodlingar, mysiga små fiskelägen med livligare småstäder… Oavsett om ni väljer att lägga er konferens i sommarmetropolen Båstad, känd för sin omtalade tennisvecka ”Swedish Open” eller i mysiga fiskeläget Torekov, beläget på Bjärehalvöns yttersta spets och med Hallands Väderö på bekvämt avstånd kan vi garantera upplevelser som fördjupar relationer, svetsar gruppen samman och skapar oförglömliga minnen. Viktiga ingredienser för att stärka företagskulturen och få alla att sträva åt samma håll.

Läs mer 

sverige-hotell-skansen-kallbadhuset.jpg

Konferenstips

Bjärjehalvön

 

Fler tips

 

Vänligen notera! 
Resia kan inte erbjuda specifika råd om resebegränsningar eller policyändringar, eftersom de beror på affärsverksamheten för varje enskild organisation.
Informationen som tillhandahålls här är endast i informationssyfte och den ska inte tolkas som hälso- eller juridisk rådgivning. Var noga med att rådgöra med er hälsorådgivare om hälsoeffekterna av resor och möten för er samt en juridisk rådgivare om de juridiska kraven för er resa.
Resia strävar efter att ha den senaste informationen men tar inget ansvar för att informationen är uppdaterad då läget gör att saker ändras dagligen. Externa länkar som tillhandahålls är inte under kontroll av Resia och Resia har ingen kontroll över tillgängligheten på dessa webbplatser. Resia ansvarar inte för eventuella förluster eller skador från användning av dessa externa länkar.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.